![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
valentines day. big deal :-
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Florile costa dublu sau triplu decat de obicei, unele restaurante fac meniuri speciale, scuuumpe si alea foc :-X . La noi acasa nu se sarbatoreste ziua asta. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
valentine's day este o chestie comerciala in Romania. Poate in alte tari are o semnificatie aparte, dar acum nu vad de ce noi in .ro am fi foarte incantati de sarbatori "importate". 1 si 8 martie sunt zile speciale, intr-adevar, care sunt respectate de toti barbatii. Si daca esti in love, orice zi poate fi Valentine's Day.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
::) ::) frumos zis. Si sunt de acord si cu restul.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:P totusi, o floare, tinuta la spate si oferita dupa un sarut tantru pe obraz !!!!!! :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nu ma atinge cu nimic aceasta Valday. Pur comercial.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu oricum nu am cu cine sa o petrec..pentru prima oara dupa 9 ani de zile :'(
:-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
O seara la restaurant si poate ceva simbolic, dar ma mai gandesc ce sa fie! Sarbatorim si de Valentine's day, dar si de Dragobete! :-*
fruntea sus albinuza, cine stie poate dai de el chiar azi :fluierat: :-* |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
albi, lasa iubita ca trece :-* si oricum ai cu cine, doar ca nu vrei. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ei, bilantul?? :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:40 AM |
|