IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cu ce va ocupati ?, ..sau ce aveti de gind sa faceti in viitor?
angeldust
post Feb 13 2007, 11:20 AM
Post #121

Musafir

Ioana nici nu ma mir ca lucreaza in metro sau cora. Lasand la o parte treaba cu orgoliul, sa stii ca se aveam un amic care lucra in Mall , vanzator de tzoale pe circa 10 milioane. Am si o cunostinta care lucreaza de vreo 2 ani la Metro si nu stiu exact cat castiga dar zice ca e foarte multumita si inclin sa o cred.
Go to the top of the page

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 13 2007, 12:20 PM
Post #122

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Exemplu concret: manager raion in Cora, (cu studii superioare): 13 milioane.

+Quote Post
Kitten
post Feb 13 2007, 04:17 PM
Post #123

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

Exemplu concret: comis voiajor care vinde bluze la 10ron (aduse din europa), cu 4 clase - 15 milioane minim. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu am facut promotii la iaurt si vinuri in metro si selgros si luam 1milion pe 8 ore in 2001 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

angel, apropo de internship. mi-am adus aminte ca cei de la P&G au niste internshipuri super. ia vezi pe pgbalkans....

+Quote Post
angeldust
post Feb 13 2007, 07:53 PM
Post #124

Musafir

Stiu ca am vazut anul trecut ceva internshipuri la P&G dar erau toate pentru bucuresti.

+Quote Post
Nicole Elisa
post Feb 13 2007, 08:29 PM
Post #125

Musafir

buna tuturor!
Eu lucrez in prezent ca Dispecer in dispeceratul central al unei firme de paza,protectie si securitate. Imi place ceea ce fac. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 14 2007, 11:34 AM
Post #126

Incurabil

QUOTE(angeldust @ Feb 13 2007, 07:53 PM) *
Stiu ca am vazut anul trecut ceva internshipuri la P&G dar erau toate pentru bucuresti.

pai poate merita sacrificiul.....

+Quote Post
angeldust
post Feb 17 2007, 12:16 PM
Post #127

Musafir

Bai ma uit eu azi pe niste oferte de joburi...si vad un job cica "Entry Level in PR" . Perfect ma gandesc eu...citesc mai departe la job description. Care suna cam asa :

"Esti student(a), fara experienta, dar cu potential si cu dorinta de a te dezvolta?
Daca te gandesti cu seriozitate la o cariera in domeniul Relatiilor Publice, incepe direct intr-o multinationala. Jobul este part -time, pozitia se numeste PR&Advertising Collaborator, multinationala este americana, iar industria este “Cosmetica”.

Job-ul necesita rezistenta la stres si implicare, dar.. think big! Gandeste aceasta oportunitate ca pe o investitie in viitorul tau."

Prea frumos sa fie adevarat ma gandesc...Cosmetica hmmm....visul oricarei femei.

Si mai jos , cu litere micutze micutze scrie sa trimiti un mail cuiva@avon.com (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deci e clara treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Habar nu aveam ca faptul ca am fost distribuitor Avon se considera experienta in PR (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Daca stau bine sa ma gandesc, eu am experienta serioasa in domeniul vanzarii de cosmetice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand eram in anul 2, prietenul meu de pe atunci lucra intr-un club de stiptease (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si dupa ce m-am imprietenit eu cu stripteuzele de pe acolo si am vazut cat sunt de batute in cap si cat de multi bani castiga m-am gandit ca ar fi mare pacat sa nu profit cumva de chestia asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cumparam cosmetice "la kil" ( nu spun de unde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o intreaga strategie de marketing am avut si ca sa le obtin) ...spre exemplu luam rujuri , farduri, rimeluri Lancome, Dior, L'oreal etc la cam 50-100 de mii bucata si le vindeam la domnisoarele stripperite cu cate 300-400 de mii bucata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca le duceam reviste sa le arat cat costa in magazin si le ziceam "oricum astea is mai bune decat alea din magazin, ca sunt aduse de dincolo" ...si lor le convenea ca nu aveau timp de umblat prin magazine ca noaptea lucrau si ziua dormeau si in felul asta toata lumea era fericita. Si faceau fetele cumparaturi serioase, n-aveam eu timp sa fac rost de marfa pe cat de mult cumparau ele. Super tare a fost....oare pot sa trec asta in CV ? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 18 2007, 12:21 AM
Post #128

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) exact asta ziceam si eu. lumea habar n-are ce-i aia PR. doar in bucuresti situatia e ok in domeniu.

+Quote Post
fantasy
post Feb 18 2007, 05:13 PM
Post #129

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Bai io m-am angajat..dupa o luna de cautari si vreo 5 oferte refuzate ca nu-mi conveneau conditiile si mai ales salariul..m-am angajat..in sfarsit.Acu stau si ma gandesc ca am facut bine cand am refuzat salarii mici pentru ca aici o sa castig chiar mai mult decat am cerut,si o sa invat mai multe decat credeam...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 18 2007, 05:20 PM
Post #130

Musafir

Loool nici nu stii ce ma bucur tizo!!! Am vazut mah ca se poate??

Sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

31 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 03:30 AM