IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cu ce va ocupati ?, ..sau ce aveti de gind sa faceti in viitor?
fortelady
post Feb 20 2007, 12:00 PM
Post #141

Musafir

mergi la interviuri si vezi ce ofera si ceilalti! nu stii de unde sare iepurele
in mod normal, la orice firma ai o perioada de proba; iar firma are o luna la dispozitie ca sa iti incheie contractul de munca.
Go to the top of the page

+Quote Post
fantasy
post Feb 20 2007, 10:43 PM
Post #142

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

E bine aici...ma bucur ca am colege de treaba care ma ajuta sa invat ce si cum...sefii la fel.Amana semnarea contractului pt ca nu vor sa faca de doua ori formalitatile avand in vedere ca mai cauta inca un om.Asa ca in mom in care vor mai angaja pe cineva vom semna contractul...sper.
In ceea ce priveste celelalte interviuri..nu prea am cum sa ajung ca ma cheama la ore in timpul programului si nu ar fi frumos sa ma invoiesc dupa cateva zile decat.Le-am zis ca sunt disponibila decat dupa ora 19 sau sambata..sa vedem.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lotte
post Feb 21 2007, 03:24 PM
Post #143

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

fanta, mie nu mi se pare ok, pana nu te vezi cu un contract semnat in mana.Daca dureaza cateva luni pana gasesc ceva?Ai intrebat daca salariul va fi trecut pe cartea de munca, sau merg cu salariul mai mic scriptic?
Neavand un contract, te pot trimite acasa oricand.
Dar tu stii cel mai bine daca merita sa lucrezi pentru ei.
Iti urez bafta multa!

+Quote Post
fortelady
post Feb 21 2007, 03:58 PM
Post #144

Musafir

Fanta, e bla bla cu "sa nu faca formalitatile de 2 ori"
care formalitati?
scot la imprimanta contractul in 3 exemplare, il semnezi, iti faci tu dispozitia de repartizare (parca si in bucuresti se face cu asta), analizele medicale te privesc pe tine; la fel si adusul actelor de studii .... pe ei doar sa mearga cu contractul si actele pe care le aduci la camera de munca (ITM) de care apartin. adica un drum dus intors + un stat eventual la coada. mare chestie ce formalitati au....

+Quote Post
fantasy
post Feb 21 2007, 10:33 PM
Post #145

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Daca dureaza mai mult de 2 saptamani...atat cat au zis,o sa am o discutie cu ei.Ori contract,ori pa.

+Quote Post
fortelady
post Feb 21 2007, 11:37 PM
Post #146

Musafir

firma are la dispozitie o luna ca sa inregistreze contractul la ITM.
daca mai ai intrebari, vorbim pe mess sau MP, ca aici poluam topicul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Mar 5 2007, 01:21 AM
Post #147

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si eu stiu cum sta treaba cu amanatu'.....mai scapa si ei de cateva plati lunare pe cartea ta de munca.....si nici nu se leaga la cap, in caz ca vor sa scape usor de cineva!!!! Sincer, e dreptul tau sa ai contract din prima luna! Perioada de proba de 14 zile si se mentioneza intr-un contract SEMNAT si parafat de catre ei, tine si ITM!

+Quote Post
ATEZOR
post Mar 20 2007, 08:26 AM
Post #148

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,244

Fetelor,
Cred ca sunt cea mai noua pe aici, tocmai am traversat o experienta neplacuta( o operatie facuta dintr-un diagnostic gresit), si as vrea sa va intreb ceva: daca ati avea 37 ani , ati avea curajul sa va schimbati meseria pe care o practicati de vreo 13 ani?
Cam asta sunt tentata eu sa fac dar nu stiu daca nu este cam tarziu.A facut careva dintre voi asa ceva ?
PS. Cred ca este cel mai tare forum!!!

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2007, 10:34 AM
Post #149

Musafir

Bine ai venit la noi in primul rand. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nu cred ca e vreodata prea tarziu sa faci ceva ce simti cu adevarat ca vrei sa faci. Am auzit de oameni care si-au schimbat viata la 180 de grade nu la 37 ci la 50-60 de ani. Daca nu te mai multumeste ceea ce faci si simti nevoia sa schimbi, sa faci altceva, atunci trebuie sa o faci fara discutie! Nu poti sa te plafonezi si sa ramai mereu acolo unde esti. Se numeste evolutie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 01:04 PM
Post #150

Musafir

Eu mi-am schimbat meseria la 31-32 de ani si ala a fost numai inceputul, ca de practicat am inceput s-o practic pe asta noua mai tarziu.
Deci: da-i batai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

31 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 02:35 PM