![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
multam de intelegere. exact asta am vrut sa spun, numai ca m-am intins prea mult la vorba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sunt si eu bebe in zona si nu vreau sa le supar eladies din a doua zi. e un domeniu nou, intr-adevar, domeniu care cu siguranta va lua amploare, deja vad ca meseriile aferente prind foarte tare, mai ales prin agentiile de publicitate, in care insa intri daca esti fie foarte bun, fie foarte bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in cele de prestigiu ma refer. visam eu o data la leo burnett. de fapt, m-am inscris la comunicare cu tinta sigura de a avea propria firma de advertising, cu romanian dream-ul "spoturi la tv"... dar mi-a cam trecut pe parcurs, nu-i deloc usor, insa la advertising nu renunt pentru ca se poate face in n feluri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pentru inceput, poti sa faci practica intr-o agentie de advertising, de relatii publice, sa acumulezi ceva experienta, cunostinte practice. Daca te plac foarte mult, pot sa te si angajeze si sa cresti pe parcurs, banuiesc eu ca angajatorilor ( (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) le-ar placea sa aiba persoane modelate si formate de ei. Daca nu, este totusi un punct de plecare..Ehh..visele tale sunt frumoase (Leo Burnett si alte agentii prestigioase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), dar din prima chiar nu prea ai cum sa patrunzi acolo, oamenii aia sunt extrem de buni profesional si au aceleasi asteptari si cerinte fata de viitorii interni, nu cred ca se "impotmolesc" cu baby juniors (poate doar practica cum am spus)..mai tarziu..who knows? (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Nov 28 2007, 01:09 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Dragelor, niciodata nu stii de unde apare sansa. Chiar daca adoptati sau nu politica pasilor marunti, ganditi BIG.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, tu ai dreptate, insa nu ma atrage sa fac practica in agentii de publicitate pentru ca, din cate stiu, nu prea te baga in seama, iti dau nimicuri de facut, chiar sa faci cafeaua, numai ca sa scape de tine.
nu stiu de ce insa cred eu ca nu asta e rezolvarea pentru a intra intr-o agentie mare, si, ce-i drept, nici n-am o idee mai buna. oricum, intre timp mi-am schimbat prioritatile, am inceput prin a vrea sa ajung in Leo Burnett, acum insa vreau propria firma de advertising, dar nu la tv prin spoturi sau la radio, asa cum visam initial. imi place mult ideea de publicitate si de promovare a produselor sau a unei companii, dar nu "tv" si "radio" sunt singurele resurse de care te poti folosi pentru a deveni cunoscut. fanny, si mie imi place Trump, caci daca nu ma insel, expresia lui este "Think Big!" si mare dreptate are! nu te opreste nimeni sa "think big" si chiar iti face bine, ca persoana, sa incerci sa-ti depasesti conditia, condus fiind de un vis de-al tau. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
fanny, si mie imi place Trump, caci daca nu ma insel, expresia lui este "Think Big!" si mare dreptate are! nu te opreste nimeni sa "think big" si chiar iti face bine, ca persoana, sa incerci sa-ti depasesti conditia, condus fiind de un vis de-al tau. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Nu stiu cui apartine expresia, dar e adoptata de multi oameni de succes. Ca tot ai amintit de Trump... mi-ar placea sa fac parte din echipa nbc care realizeaza ultima serie. (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, m-ai atins la corazon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tare-mi plac emisiunile cu Ucenicul, insa am vazut numai primele 4 serii pentru ca astea s-au difuzat pe Antena3. Sper ca nu am mai pierdut eu vreo serie pentru ca as fi devastata. Daca ai vreo veste sa-mi spui, te rog! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Eu sunt sef departament tehnic si calitate la o firma care produce tigla metalica.Pe tehnic e ok, pe calitate sunt cam pe langa.Dar orice lucru are un inceput.M-au innebunit hartogaraiele pentru ISO
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cat ti-a luat sa ajungi sef la tehnic?
daca nu-s indiscreta?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
cat ti-a luat sa ajungi sef la tehnic? daca nu-s indiscreta?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vreo 2 ani jumatate |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 16-January 08 Member No.: 3,046 ![]() |
Fetele care stiti limbi straine, eu lucrez (inca) la Ministerul Justitiei, chiar la directia care elibereaza autorizatiile de traducator (Directia publicitate mobiliara, notari publici, executori, traducatori si interpreti). Atestatul asta se elibereaza de Ministerul Justitiei persoanelor care fie au absolvit facultatea de limbi straine, fie au urmat un liceu intr o limba straina (iar din diploma de bac sau dintr o adeverinta reiese acest lucru), fie care au dat un examen de limba straina pt care doresc autorizarea la Ministerul Culturii, examenul fiind din domeniul juridic, intrucit autorizatia eliberata de noi este destinata pentru a efectua traduceri pentru instante, parchete, avocati, notari, etc., sistemul justitiei, in general. Daca vreti o autorizatie de traducator pentru alte domenii decit cel juridic, Ministerul Culturii este cel competent. Eu spun ca inca lucrez la minister, pentru ca, probabil intr o saptamina jumate, imi voi deschide biroul meu notarial. E o mare schimbare in viata mea, am mari emotii, pentru ca renunt la o cariera importanta pentru a incepe o alta, dar sper sa fie bine. Daca cumva sunt si ceva juristi prin zona, va sfatuiesc din tot sufletul sa va ginditi ca la un posibil loc de munca la Ministerul Justitiei, unde salariile sunt extraordinare (sunt salarii de magistrati, care tocmai s au marit f f mult). Asta numai juristii, ceilalti din minister sunt functionari publici, avind acelasi statut ca si restul din administratia publica. Daca mai aveti ceva intrebari sau ajutor legat de depunerea dosarului pentru autorizatie, nu ezitati sa apelati. Va pupic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Buna ziua tututor, dar mai ales tie <<andreica>> deoarece as vrea sa ma ajuti putin. Am depus tot ce trebuie pentru autorizatie, am fost autorizata , numai ca nu am primit-o , si a revenit la min just. Iar acum ma lupt sa intru in posesia ei. Vreau in primul rand sa stiu daca trebuie sa platesc vreo taxa ceva, caci deja am aflat prin amabilitatea doamnei de la telefon ca poate sa fie ridicata de o alta persoana. Si daca trebuie sa aiba vreo copie dupa buletinul meu ...Astept raspunsul tau urgent! Si iti multumesc anticipat pentru informatii! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:23 PM |
|