IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cu ce va ocupati ?, ..sau ce aveti de gind sa faceti in viitor?
rozy
post Jan 31 2008, 02:29 PM
Post #251

Musafir

am vazut ca io nu scrisei aici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
well....sunt anul 2 la Nave...o iau pe urmele doftoresei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
la anu' urmeaza sa vad ce aleg...corp nava sau instalatii....are cineva idee ce se cauta mai mult? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Jan 31 2008, 07:36 PM
Post #252

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

oh, rozy.
si la noi sunt.. motoare, aparatura de bord, structuri si management. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ghici la ce ma duc eu!)
asta la aeronave.
depinde ce iti place.. eu nu mai vreau chimie, fizica etc.

+Quote Post
belle
post Feb 10 2008, 04:02 PM
Post #253

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: bucuresti
Member No.: 2,951

Eu sunt deocamdata la jumatatea facultatii ( de medicina) si cum timpul liber nu e prea mult asa incit sa pot sa-mi iau un job constant full-time, mai fac diverse "munci" necalificate ( traduceri si corectura) pentru ceva bani in plus. Motivul pentru care nu m-am angajat pina acum e ca as vrea tare mult sa fac ceva in domeniul in care ma pregatesc, nu sa fiu secretara sau dispecer sau receptionista la hotel, si deocamdata nici timpul nici pregatirea nu-mi permit un post in domeniul medical.
Deocamdata locuiesc... cu parintii ( singura forma de venit e bursa si ce mai iese din maruntisuri) si sper ca in viitor sa ma numesc "medic anatomo-patolog" si sa-mi permit macar o chirie din banutii mei.
(Stiu ca momentan ma numesc "intretinuta de parinti" si de multe ori chiar imi e rusine, dar ma gindesc ca mai bine imi vad acum de facultate si-mi "construiesc" viitorul decit sa fac scoala de mintuiala)

This post has been edited by belle: Feb 10 2008, 04:05 PM

+Quote Post
pescarush
post Feb 10 2008, 05:04 PM
Post #254

Musafir

belle, n-are de ce sa-ti fie rusine. sunt sigura ca parintii tai sunt mandri de tine si nu vad ca pe o corvoada faptul ca te intretin si te ajuta sa-ti termini studiile.
eu sunt parinte, si ambitia mea este sa reusesc sa le platesc copiilor studiile (daca se poate integral, ca aici e foarte scump), ca n-as vrea sa plece la drum cu datorii imense. daca alte averi nu vor avea, asta sa le fie "zestrea".
nu te grabi cu jobul, in momentul asta studiile sunt prioritare pentru tine. multa bafta! sa reusesti sa-ti vezi visele implinite. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 10 2008, 05:06 PM

+Quote Post
roxanica10
post Feb 10 2008, 11:12 PM
Post #255

Musafir

Si eu am fost 'intretinuta de parinti' in facultate, dar lucrul asta mi-a permis sa aloc mai mult timp distractiei. Am chiar amintiri frumoase de pe vremea facultatii. Colegele care lucrau, erau mai stresate, intr-un continuu dute-vino. La ASE erau si putine ore de curs; stiu ca la medicina timpul liber e mai redus.

+Quote Post
camiro
post Feb 12 2008, 10:03 AM
Post #256

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,248

salut fetele,

sunt noua pe aici..lucrez in finance//si ma bucur sa va cunosc!!

+Quote Post
Diana.
post Feb 12 2008, 10:24 AM
Post #257

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si noi pe tine, Cami. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 12 2008, 11:17 AM
Post #258

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Cami!

+Quote Post
strumfita
post Feb 28 2008, 10:51 AM
Post #259

Musafir

Lucrez ca si economist la o fundatie americana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Dixy
post Apr 16 2008, 01:56 PM
Post #260

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Mda,vreau sa zic ca v-am cetit pe toate si am cazut pe ganduri.Toate aveti dreptate,si ma regasesc si eu printre voi ca doar..de traim in Romania.Tin sa spun ca si eu tot mai aplic la cate un job,mai trag o fuga la vre-un interviu unde imi cer si pe mama si pe tata si daca as putea sa lucru non stop pe 5 mil ,ar fi fericiti Nu mai tin cont de faptul ca eu inca lucrez si isi pot imagina ca am chiulit ca sa ajung la interviul lor Ultima oara m-au tinut uni 3 (trei) !!! ore la un interviu unde am sustinut pana si test psihologic cu 72 intrebari luate de pe net.Si cand colo ce salariu credeti ca ofereau?!?!? 700 ron ! Da ce mama am aplicat la un post in SRI si eu nu stiu? ! Insa jobul era Assistant manager la o firma mititica si nou infiintata
Lucrez in Publicitate PR cu un program de opt ore si stau catarata cu picioarele in sus si vorbesc la 2 telefoane si in acelasi timp mai dau un reply,sau ma mai cert cu vre-un colaborator,sau client sau cu postarita Deci munca d'aia psihica de ajung acasa si ma lovesc de toti peretii casei.Plata? Pai daca ar fi 20 mil in fiecare luna ar fi bine,insa cu salariul meu fix,abia imi platesc chiria.Ce imi place este ca nu am nici un sef pe cap ci doar din cand in cand la tel sau pe mail.Asta imi este avantajul.Sunt singura cuc in birou si nu am bataie de cap din partea angajatorilor.Insa daca totusi se intampla o minune si gasesc un job mai bun...am plecat.In Constanta viata e scumpa si fara 17-20 mil./ luna bani siguri nu se poate trai omeneste

+Quote Post

31 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 08:08 AM