![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dixy iti doresc succes in gasirea unui job mai bine platit. Totusi e bine ca nu ai sefii pe cap..si eu am lucrat in PR dar ii aveam toata ziua cu mine. Acum ca lucrez cu americani e mai usor dar numai dintr-un punct de vedere.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Strumfi, de la PR la economist? Mi se par complet diferite..Interesant..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum este sa lucrezi in PR? Mi-ar placea sa aflu si parerea voastra! This post has been edited by sweet_girl: Apr 16 2008, 02:09 PM |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pt mine e mai frumoasa munca de economist, da e un pas mare pe care l-am facut, de fapt am studiatr economia, ca PR am lucrat doar 8 luni.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Parerea mea ca in PR trebuie sa ai foarte mult calm si rabdare ,sa stai sa-i asculti pe toti si sa fi cat mai explicita in ceea ce zici.Cel putin eu ce zic trebuie s mai pun si pe hartie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Eu sunt jurist de profesie dar am lucrat si lucrez ca asistent manager intr-o firma in care managerul vine cam o data la 6 luni! In rest sunt cam de capul meu sa zic asa si ce fac clar nici eu nu stiu, cam pe toate si nimic. Adica ma ocup de firma sub toate aspectele ei sa mearga ok. Inainte am lucrat tot asistent manager dar aveam mult mai multa activitate, era o firma de prestari servicii, unde aveam multi muncitori angajati si eu raspundeam cam pentru toate departamentele.Asa ajunsesem sa fac chestiuni de personal, importuri-exporturi, contracte cu clientii etc. Eram un fel de cal de bataie in fata directorului general, daca un departament nu-si facea treaba eu ieseam la inaintare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si pe mine m-a batut gandul sa plec in alta parte mai ales ca aici de ceva vreme nu prea am activitate sa-mi stimuleze creierasul, dar acum n-are rost. Daca totul va fi bine in peste juma de an intru in concediu de crestere a copilului si nu cred ca dupa o sa ma mai intorc aici. |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lucrez ofiter financiar intr-o companie de investitii.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
deocamdata studenta, in viitor medic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in viitorul apropiat daca merge totul bine...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by janis: Jun 11 2008, 08:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
janis, MG sau MD ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
janis, MG sau MD ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MG (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
bafta cu Rezi`ul !!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:01 AM |
|