![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu sunt cat un cal daca imi pun tocurile alea.... ma rog, daca as umbla singura, n-ar fi o problema asa grava, da' prietenul meu saracul nu mi-a gresit cu nimic... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) la mine nu e vb de prieten dar sora mea si prietenele sunt mult mai mici decat mine, pai daca mi as mai pune si tocuri cand as merge pe starda as iesi in evidenta ca si o girafa (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) kandy cred ca e voal si matase mie asa mi se pare ca materialele sunt de calitate la cum arata, numai sa ti iese si tie cum e in poza iar asta depinde de material si croitoreasa |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor ce inaltime aveti voi de va plangeti asa?
eu am 1.76 si tot mai port tocuri. nu zilnic dar la chefuri,iesiri speeciale etc nu ma dau inapoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mie lumea imi spune ca arat ca un model chiar daca cu unele tocuri depasesc 1,82 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
1.79 .. deja de pe la 6cm in plus incolo .... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Chiar nu cred sa fi defilat pe tocuri de 10 decat in casa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
kandi asa e.eu m am reprofilat pe balerini eleganti.
intr adevar nu pot fi purtati la toate ocaziile si niste tocuri arata mai bine,dar trebuie sa purtam ce ni se potriveste (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ps:eu cu tocuri de 10 nu sunt in stare sa merg pe strada deci pica instantaneu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am 1.72 si am purtat si tocuri chiar mai mari de 10... dar acum nu prea ma mai bag... simt eu ca arat ridicol nush de ce.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Foarte misto rochitele, chiar si cea scurta -- btw e adevarat ca sunt out fustele/rochitele mini?
(Desi imho oricat ar fi de out, daca o tipa arata bine in asa ceva, tot sexi va fi, mai ales ca nu stiu in ce masura sunt barbatii la curent cu in si outurile din moda, si in ce masura mai conteaza asta oricum cand vad o pereche de picioare misto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si imi mai place si rochita asta
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w230/katy_872006/116_4.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am 1 73 si mie mi se pare ca arat prea inalta pe tocuri, la fel inainte purtam dar acum nu, mai ales ca ma si slabesc
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
vai, cat pot sa va urasc cu inaltimea voastra! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu am 1,63 dar stiti cum se spune nu conteaza ce inaltime ai, conteaza cum esti proportionata! si in plus, esentele tari se tin in sticlute mici! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) glumesc..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mie mi se par foarte comode tocurile astea grosute cum se poarta acum..pot sa merg o zi intreaga pe ele si nu ma dor deloc picioarele.. am vazut niste sandale super dragute la nexus, erau peste 300ron, sa vad cum o sa stau cu finantele.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 05:58 AM |
|