![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/yes.gif) angel ce crezi ca faceam eu aseara?
imi indesam shopping bag-ul de pe site-ul VS (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au niste rochite superbe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De fapt au multe chestii faine insa la pantaloni de ex nu ma incumet sa cumpar fara sa probez (PS n-am finalizat tranzactia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Angel si de ce nu iti iei? Parca livreaza si in Romania VS.
Cleo tu ti-ai cumparat haine de la VS? Gen bluze, pulovere, rochite? Eu mi-am luat 2 si am fost f dezamagita, nu erau decat cum arata pe net si acum desi imi plac multe de pe site n-am curaj sa-mi mai iau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu mi-am luat nimic de la ei
am fost in magazinul lor anul trecut cand am vizitat NY-ul si am fost foarte dezamagita. Nici urma marfa de pe site. Au desuuri si cam atat. Am mai auzit fete nemultumite de cumparaturi deci mai bine ma potolesc desi rochiile alea de toamna sint superbe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Da, hainele si incaltamintea se vand exclusiv pe net, totusi ai posibilitatea de a returna.
Poate am nimerit eu prost Cleo:). |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu astept sa comande cineva din Ro inaintea mea sa imi spuna cat au fost taxele si vama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si mai am si o mica speranta ca vine cineva din state in Decembrie care ar putea sa imi aduca. Eu ce mi-am comandat atunci, o singura data adica, a fost destul de multumitor. Adica aratau 90% ca pe site (bine, cumva cred ca am si ochiul format la poze photoshopate si stiu exact la ce sa ma astep). Si la spalat s-au comportat f bine. Prietena mea insa care si-a luat dresuri de baie nu a fost deloc multumita, adica nu a nimerit-o cu marimile nicicum, cu toate calculele facute inainte. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot citesc de VS si nu prea aud de bine, nu stiu ce sa zic daca sa mi mai iau sau nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , am gasit site uiri mai moca si la pret si sunt si din Europa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) de vreo saptama tot asta fac (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu daca v am zis de promod.com de aici l am aflat sau eu l am gasit nici nu mai stiu cat am tot vizitat la ele , dar sunt lucruri f misto si livrarea e 30 euro. Saptamana asta trebuie sa vina comanda de pe dress for less. Apoi va mai zic eu care site il atac, asta daca nu ma sperie astia cu taxele cand ridic comanda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
abia astept si eu sa iti vina comanda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut vineri o masina DHL in zona mea si in gandul meu zic " oare vin la mine cu pachetul? " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fetelor, stiti cumva daca gasesc in magazinele de la noi asa ceva? Sutien fara bretele din silicon?
Am o rochie fara spate pentru petrecerea de Craciun, dar imi cam lipsesc niste accesorii si arat ca un biscuite in dunga. Am neaparat nevoie de un asemenea sutien. Maat, tu ai vazut asa ceva prin Craiova? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Szi, am vazut in Craiova, in Mercur, la standul alora de la Jolidon.
Su sunt cu siguranta si prin supermarketuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th June 2025 - 02:17 PM |
|