![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit doua poze:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/img_4375.jpg) si a doua, halatelul e o bluza cu maneci foarte scurte (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/img_4389.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Imi place mult a doua tinuta. Ghetutele sunt mortale! Botul si tocul sunt exact asa cum prefer si eu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
si mie imi plac mult ambele.... dar mai ales prima! imi place layeringul cu bluzita roz si cum se potrivesc cizmele cu jachetzica gri.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi pusa la camasuta de noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/05.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
kalua, mi-a dat impresia ca esti insarcinata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
imi place muuuult ploverashul gri din prima poza.. mi-am cautat si eu ceva, am gasit.. dar parca nu era asta misto. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
very cuuuuuute!!!! imi place rochita de mor, si cheia de la gat si mai mult.... comentariu: prea dur contrastul cu negru.... nu stiu, rochita e mult prea dulce pentru negru pe dedesubt. sau poate textura bluzei (pare destul de groasa)... parerea mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bluza e o helanca subtirica cu maneci usor bufante sus. De la H&M. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Contrastul tare e de fapt intre "camesa de noapte" si cizmele butucanoase, contrast voit. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi cred ca am intrat de 5 ori aici ca sa-ti vad poza. Doamne, curajoasa mai esti! Brava tie! Tinuta nu ma caracterizeaza si nu as purta-o in veci, dar mi se pare extrem de inspirata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De maine gata, ma fac femeie serioasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) : lantul cu cheie e de la H&M, nu mai stiu cat am dat pe el dar mai mult de 5 lei de-astia europeni nu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 03:59 AM |
|