![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi plac manusile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Simplu dar fain
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am manusi d-alea si le zic manusi de homeless (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) foarte mi-e drag de ele:)
This post has been edited by bulina: Oct 27 2008, 07:46 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca puloveraciunea cam ca a lui cleo, numai pe scurt
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9753.jpg) Constatarile mele (parca in oglinda nu arata asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ): long sleevul ala trebuia sa fie mai lung si-ar fi fost mai bine cu niste blugi drepti jos. Eh, data viitoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti sta foarte fain, Kalua cu puloverul peste bluza neagra. Mie imi place look-ul asta, ii zice layered look, insa eu nu prea pot face combinatii din astea pentru ca am umerii largi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asta mai merge ca nu-i rochita, la gat mi se pare ca nu se aseaza prea bine, parca ar fi prea larg. Mie nu-mi plac defel rochitele tricotate. Si pe principiul nimic nu se arunca totul se transforma ce sa fac sa strang haine pana nu mai unde sa le bag. Mai tre' sa fac o curatenie si se mai lasa cu haine aruncate la cos ce nu mai purtam n-are rost sa le tin in dulap.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Place, Kalua!
Astazi am trecut la blanita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image003.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image004.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cromatic asa arata bine, fularul asortat cu cizmulitele e misto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sincer, nu imi place cum iti vin cizmulitele, iti arata piciorul scurt si butucanos in ele. Si nici blugii parca nu-s destul de stramti jos ca sa ii poti baga linistita in cizme.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, stiu ca blugii nu's suficient de mulati pe picior, insa din pacate nu am gasit blugi conici sau stretch care sa-mi vina. Pentru ca sunt stramti jos, sunt stramti si sus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa ca port blugi drepti si ii bag asa cum sunt in cizme, port asa nu de moda cat pentru ca e calduros. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu ce as putea purta cizmulitele astea ca sa nu imi faca piciorul scurt? Eu ma gandisem la dres-colant negru cu un pulover lung.. cred ca asa ar merge (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi place tare culoarea la tricoul de sub pulover. Draguta combinatia cizmele si mie mi se pare ca nu prea se potrivesc cre' ca mai bine veneau cu botinele daca incapeau sub blugi si sa se aseze bine blugii peste ele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 06:13 AM |
|