IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
Florina
post Oct 29 2008, 03:14 PM
Post #1031

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Lexie, plovarul roz nu-mi place deloc ii prea incarcat, prea multe zorzoane are pe el. L-as trece pe lista de cosmaruri, sper sa nu te supi pe mine
La Kalua nu-mi plac cizmele (la poza aia cu manusile rosii) datorita jocului de culori par stridente in rest imi place tot mai ales plovarasul tre musai sa achizitionez si eu unu in genu ala. Aaaa da si lanturile toate imi plac (is obsedata de lanturi din astea)
Acuma urmez eu la criticat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05349.jpg)

(IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05351.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 29 2008, 03:22 PM
Post #1032

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Camasa e splendida, dar nu merge nici intr-o mie de ani cu sosonii astia. Mereu ai astfel de incaltari, dar uneori chiar nu flateaza o tinuta. Si inca o observatie posibil gresita: am impresia ca ai gleznele cam grosute, asa ca poate ai putea sa eviti sa le pui in evidenta.

+Quote Post
albinuza
post Oct 29 2008, 03:37 PM
Post #1033

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si eu zic la fel Florina! Ma mananci cu adidasii aia!!!
In rest misto totul!

Nici eu nu prea sunt pro pt ploverasul roz! Pare rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 29 2008, 04:08 PM
Post #1034

Musafir

Mie imi place mult de tot bluzita mov (e mov sper, la mine asa se vede). Eu nu cred ca as fi luat-o cu camasa, ci cu vreo helanca pe dedesubt, dar e ok. Si camasa separat imi place mult.
Adidasii da, chiar n-au nici o legatura cu restul, pune si tu un toc acolo, ca esti tanara si iti permit shalele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ah si imi permit sa iti mai fac o observatie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca iei cu alta tinuta blugii aia si adidasii eu sunt de parere ca iti trebuie soseste negre. Ca nah...blugi negri, adidasi negri complet si sosete albe nu arata prea bine.

+Quote Post
Lexie
post Oct 29 2008, 04:09 PM
Post #1035

Musafir

Mie tot imi place (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

Florina, n-am de ce sa ma supar, gusturile nu se discuta. N-am o lista de cosmaruri asa ca o sa-l las tot in dulap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cat despre tinuta ta, totul ok pana la incaltari, acolo se rupe filmul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 29 2008, 04:32 PM
Post #1036

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

as adauga si lectia de eticheta (spusa de obicei barbatilor) ... la incaltari de-o culoare, nu pune sosete intr-o nota disonanta.

Nah, ca mi-a luat angelul vorba din gura si n-am vazut! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 29 2008, 05:11 PM
Post #1037

Musafir

Hai ca nici nu mai am ce sa comentez...c-ati spus voi aproape totul.
La Florina, nu stiu de ce am impresia ca pulloverasul e atasat de camasa, adica nu le poti dezlipi.
Lex, nu mai zic si eu de pullover. Mai patesc si eu cadouri d-astea de pe la maica-mea, dar le dau jos toate zorzoanele si daca-mi place rezultatul, le port (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Lexie
post Oct 29 2008, 05:19 PM
Post #1038

Musafir

Deci, sa hie clar, nu port pulovarasul asta pentru ca e cadou, il port pentru ca-mi place culoarea si modelul si mi se pare finut. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) You mess with the pullover, you mess with me (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Ihhaaa!

Glumesc, evident... Mi se pare totusi funny ca atunci cand am pus poza cu el la shopping, daca retin eu corect, v-a placut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 29 2008, 07:16 PM
Post #1039

Musafir

Foarte frumos, Florina, pana la sosete si papuci.

Angel, bag seama ca ai lipsuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu, azi, maieul s-a tras in sus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , ca-i mai lung. Ciubotele astea tot spun de vreo doi ani ca le-arunc, dar tot le mai incalt cu placere.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9775.jpg)

+Quote Post
angeldust
post Oct 29 2008, 08:04 PM
Post #1040

Musafir

Very nice kalua, uite tu esti una din putinele personale careia botinele scurtatoare de picioare ii fac chiar un bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu pot lauda cu acelasi lucru, chiar daca zicea Sweet ca i se pare ca am cracii lungi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lexie, io sper sincer ca nu te-ai suparat, amu noi ne-am exprimat parerile, dar e alegerea ta fireste daca tii sau nu cont de ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In fond de asta postam toate aici, pentru pareri si critici, nu pt aplauze la scena deschisa.
Io una sigur nu am zis ca imi place puloverul cand l-ai pus la shopping asa ca nu ma poti acuza ca umblu cu cioara vopsita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Parca bebe_maria a spus ca ii place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Anyway, sanatoasa sa fii si in rest...fiecare cu stilul lui

+Quote Post

139 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 07:10 AM