IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
ToothFairy
post Oct 29 2008, 08:16 PM
Post #1041

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Mama, ce pofta mi`ati facut sa`mi fac si eu "pozne" cu tinutele...da` astept sa`mi vina aparatu` foto acas` si sa vedeti atunci.
Flori, mai lasa mama draga adidasii aia sau ce-or fi de-o parte si mai ia-ti si tu un pantofior, un balerin, o gheata faina la tinutele tale faine...
Kalua, faine tinutele tale ca deobicei, tineresti asa, ghetutele alea au fost frumoase la vremea lor...si`nca-s interesante...dar sunt sigura ca la tinuta asta ai ghetute si mai faine prin dulapu` tau p-acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Oct 29 2008, 08:44 PM
Post #1042

Musafir

Hai ca abia astept sa vad poze Empty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din ce am vazut din pozele de pe grup, imi place stilul tau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 29 2008, 08:47 PM
Post #1043

Musafir

Angel, departe de mine sa ma fi suparat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca n-as fi in stare sa accept critici n-as mai posta tinutele, ca sunt convinsa ca i'm not perfect si ca nu am cele mai misto haine. Insa mie chiar imi place pulovarasul ala si desi am vazut ca nu e pe gustul vostru, eu tot o sa-l mai port, ca mi-i drag. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si oricum eu mi's frumoasa si modesta si-mi sta bine cu orice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua, (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Florina
post Oct 29 2008, 10:02 PM
Post #1044

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

De obicei iau sosete negre dar azi dimineata chiar nu aveam nici o preche de sorete negre curate si a trebuit sa-mi iau ceva. Acuma sa explic de ce nu port tocuri deci la mine in clasa la lic nu poarta nimeni tocuri (la liceu) numai asa din Paste in Craciun ... si ca sa nu fiu eu foarte contrastanta nu prea port nici eu. Port de obicei iarna ca nu gasesc nici o pereche de cizme fara toc care sa imi placa.

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 29 2008, 10:03 PM
Post #1045

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Kalua, cred ca nu ti-a stat vreodata mai bine in vreo tinuta (postata aici anyway (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )! Imi place de mor, e absolut ireprosabila: sexy, asortata, chic!!!

+Quote Post
Diana.
post Oct 30 2008, 12:00 AM
Post #1046

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pot si eu sa nu mai vaz "maiEu" , ci maiOu, cum e corect... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Ca "maieu" e la fel cu "reseu"... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Of!

Si bluza roz de genul ala nu e mai poarta de cind eram eu in liceu...aka acu vreo 18 ani. Lexie, sa nu te superi.

+Quote Post
kalua
post Oct 30 2008, 12:12 AM
Post #1047

Musafir

Pai si dex-ul are ambele variante: maieu si maiou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Reseu n-are. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 30 2008, 12:13 AM
Post #1048

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Tot asa a ajuns sa existe si reseu. Si chiar de l-o adoptat dexul, tot aiurea suna. Si in citiva ani sa sa vedem si parizel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 30 2008, 04:17 AM
Post #1049

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Da, mie imi place bluzita tocmai pt ca e asa mai de pe vremea copilariei mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu l-as purta cu pantaloni skinny negrii si cu bluza cu maneca lunga tot neagra.

+Quote Post
angeldust
post Oct 30 2008, 09:27 AM
Post #1050

Musafir

Eu votez sa se scoata "maiou" din Dex si sa ramana numai "maieu" ca mie imi suna mult mai bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maiou ma duce cu gandul la ceva baban si rotund, din cauza ca are "oul" ala in el probabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 10:32 PM