IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
kary_pink
post Oct 30 2008, 09:08 PM
Post #1061

Musafir

Eu credeam ca te referi la ala rosu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma duc sa ma palmuiesc singura. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Oricum mie ala gri imi place...
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Oct 30 2008, 09:32 PM
Post #1062

Musafir

Mie imi place cum arata impreuna, si eu m-as imbraca chiar asa, cu toate ca nu sunt mare fan al culorii rosu, dar in combinatia asta arata perfect. Imi place mai ales pentru ca nu e combinatie rosu-negru, care e fumata si rasfumata deja.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 30 2008, 09:52 PM
Post #1063

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Lexie mama mia ce fain iti sta machiata cu portocaliu. Bine spune Empty cam mult negru pt. tineretile voastre.

+Quote Post
Lexie
post Oct 30 2008, 09:53 PM
Post #1064

Musafir

Kalua, si mie mi se pare interesanta tinuta, tu fiind inalta si slaba poti purta o groaza de forme de pantaloni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Empty, cum-necum, nu am bluze de tranzit (eu asa le numesc), adica din astea in care nici sa nu mori de cald, nici de frig. Si ce am purtabil e negru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tocmai de aia am incercat sa sparg negrul cu portocaliu. Poate pareau multe puse la un loc, dar cerceii se vad putin pentru ca's acoperiti de par, ceasul e acoperit de maneca de la pulover, asa ca ramaneau margelele si bratara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 30 2008, 10:11 PM
Post #1065

Musafir

Mie-mi place negrul foarte mult si mai are si proprietatea de-a fi combinabil cu aproape orice. Numai ca nu sta bine oricui (prin apropierea fetei).

+Quote Post
Lexie
post Oct 30 2008, 10:16 PM
Post #1066

Musafir

Maine o sa incerc sa ma imbrac mai colorat, ca o sa fie si mai cald afara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hainute de vara am foarte multe colorate, insa cu astea de toamna am probleme serioase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 31 2008, 12:24 AM
Post #1067

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Lexie, eu te vad pe tine imbracata mai colorat, mai pastelat...avand ochii aia frumosi...si paru`...te ajuta trasaturile, chiar iti impun trasaturile sa porti mai colorat...ai spart gheata la fix cu portocaliul de la ochi..
Kalua, sa iti zic cum fac eu...cand am pantalonii largi, imi iau sus ceva mulat...la pantalonii tai ar merge un sacou cambrat, mulat..o geaca de piele scurta, mulata...si la fel, cand am o bluza larga, gen baby doll,etc imi iau pantaloni skiny, mulati, cum s-or numi, whatever, si asa nu-s prea lalaie...arati cand una, cand alta:)) cand o talie, cand un picior...asta e principiul meu...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 31 2008, 11:17 AM
Post #1068

Musafir

Empty, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Gata, ultima zi de pozat, ca v-am stresat vizual destul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oi mai pune cand va fi ceva de vazut.

Azi verde, alb si negru (ca nu putea sa lipseasca, avand in vedere ca port mai mereu pantaloni inchisi la culoare):

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image004-1.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image009.jpg)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 31 2008, 11:26 AM
Post #1069

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

La verdele asta era fain sa vedem si machiajul ca sigur e ceva fain.
Mie imi place, atata ca puloverul cred ca arata mai fain fara cordon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 31 2008, 11:31 AM
Post #1070

Musafir

Mon, am facut poze si la machiaj insa nu au iesit din cauza aparatului de la telefon care-i prost. Machiajul e un verde mai inchis spre coltul exterior, iar spre cel interior o nuanta mai deschisa de verzui. Poate gasesc pe aici un aparat sa pozez (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Aaa, si facui fundita in loc de nod la cordon, dupa ce ai zis tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edit: inchis si nasturii aia de jos, mi-am dat seama dupa ce am facut poza ca i-am lasat asa, mi-a fost cald la metrou si am deschis sa intre aer la burtica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 10:25 AM