![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place tinuta e vesela iar verde cu alb merge f bine, doar o singura chestie sa inchei toti nasturi de la bluzita cand ai o bluza cu cordon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
E ok tinuta lui Lexie de azi dragutica, dar mi se pare ca textura jerseului nu merge cu dungile.
Azi pregarita de mers la conducere. (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05353.jpg) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Florina, nu ai pozat pantofii pentru ca sunt tot aia de care ne luam noi mereu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E draguta tinuta, insa eu am o problema cu dungile alea in sensuri diferite (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) But maybe it's just me (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Lexie, nu te supara pe mine, dar bluza aia alba nu se prea pupa cu cea verde, care pare mult prea sport pentru cum esti tu imbracata per total.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma supar, voi ati vrut colorat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place mult bluzita in dungi a Florinei.
Si io ma gandeam de ce n-ai mai pozat pantofii de data asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pentru ca la tinuta asta chiar mergeau aia negri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Mno de data asta aveam adidasi albi dar am facut poza in graba si am stat prea aproape de aparat si nu au intrat in cadru si adidasi o sa ii pozez maine cand o sa dispun de mai mult timp.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
azi am purtat un costumas cu fusta.
N-am plecat nici cu cizma cazuta nici cu bluza stramba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_3815.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Imi place. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu m-am intors de la usa intr-o dimineata, ca mi-am dat seama ca am uitat sa-mi pun sutienul. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Bineinteles ca am intarziat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai bine sa intarzii decat sa-si dea colegii coate o zi intreaga (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th September 2025 - 11:34 AM |
|