![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cleo, iti sade divin! (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F dragut Cleo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Superb iti sta costumasul. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ciubotele nu-mi plac (au botul patratos?) si nici nu mi se pare ca lungimea lor da bine cu lungimea fustei.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) girlies
ce m-a prins kalua! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stiu-stiu botul patratos vs botul acutit, mie imi plac ambele, insa e drept ca la capitolul cizme mai am de lucrat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/Achizitii/IMG_2145.jpg)
Need advice! Rochita asta ar merge cu niste dresuri groase si cu cizme? Ea de felul ei e din in asa... Adica... nu stiu! s-ar putea sa ma duc vineri seara in discoteca si nu as vrea sa ma duc in blugi, daca ma intelegeti... Multumesc. Am postat bine aici??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
rochita e cam de vara ea asa, dar hai sa zicem ca daca bagi o helanca inchisa la culoare pe sub ea si ciorapi grosi mati in culoarea helancii + niste cizme care sa fie mai sportish asa, poate ar merge (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Desi cam tras de par
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, iti sade bine asa!
Albi, si eu zic ca nu prea merge. Adica am incercat si eu combinatia asta si a fost un total mess (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa va fac cunostinta cu vacutele mele suparate pe viata... si normal, una e mai cu mot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image006-1.jpg) Aaa. si codita e aplicata, adica se misca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image007-1.jpg) PS: faceti abstractie de dunga aia alba, defect de poza (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' mori naibii de cald in helanca la club. N-ai si tu un top si-o fusta scurta sau un short?
Cleolica, nu trebuie neaparat bot ascutit, poate fi si rotungior. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 11:02 PM |
|