IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
ToothFairy
post Nov 6 2008, 08:52 AM
Post #1111

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Cleo, mi-ar placea sa te vad cu o fusta mai scurta si cu un tricou mai decoltat...ca doar ai silueta domne....sau nu iti da voie omu`? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Nov 6 2008, 09:22 AM
Post #1112

Musafir

Fusta e super! Mie personal nu imi place combinatia cu fusta asta si geaca asta, mi se pare ca materialele nu prea sunt compatibile. Si nici cruciulita de la gat nu prea imi place cum se vede de aici, seamana cu genu de matanii pe care le poarta unii fotbalisti la gat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Lexie
post Nov 6 2008, 10:15 AM
Post #1113

Musafir

Si eu as fi pus o hainuta gen paltonas, ceva dintr-un material compatibil cu al fustei, o stofa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . In rest e foarte dragut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 6 2008, 10:27 AM
Post #1114

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Fusta e foarte frumoasa, nu ma hipnotizeaza combinatia cu restul, dar e cert ca orice pui tu pe tine arata fenomenal.

+Quote Post
strumfita
post Nov 6 2008, 10:28 AM
Post #1115

Musafir

E tare frumoasa fusta Cleo.

+Quote Post
Diana.
post Nov 6 2008, 10:32 AM
Post #1116

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Place- mai putin fusta (eu as fi pus una neagra ,conica se de-asupra genunchiului cu in degetel mic ) si bluza pe deasupra.

+Quote Post
Florina
post Nov 6 2008, 12:57 PM
Post #1117

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Cleo, Nu-mi place cum iti vin cizmele la glezne din cate observ eu modelul asta ar trebui sa vina mai stramt pe glezne probabil ai u gleznele mai subtiri daca e asa iti recomand alt tip de cizme care sa se aranjeze mai bine pe glezne sau care sa fie modelul mai larg (pe glezne)
Fusta iar nu imi place cum iti vine (parca te lateste in bazin) ti-ar sta mult mai bine cu ceva conic tot cu talie inalta sau din aia care parca e cu brau
Tinuta precedenta e foarte frumoasa toate elementele merg bine impreuna iti sta foarte bine cu combinatii de genul ala pantaloni is just perfect dar pantofii ar fi mai ok daca erau cu botul rotund

+Quote Post
angeldust
post Nov 6 2008, 01:25 PM
Post #1118

Musafir

Daca tot comentam estetica la topicul asta, imi permit Florina sa iti spun ca si postarile tale ar arata mult mai bine cu cate un semn de punctuatie pe ici pe colo, prin partile esentiale si daca ai mai pune si cate un acord al subiectului cu predicatul ar fi chiar trendy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Regula aia cu "less is more" nu se aplica by default chiar in toate domeniile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 6 2008, 01:39 PM
Post #1119

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Subscriu, Anjel.

+Quote Post
pescarush
post Nov 6 2008, 04:15 PM
Post #1120

Musafir

Cleo, mie imi place mult tinuta cu pantaloni. Acum, pana la cizme oricum nu prea-mi ajung privirile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Fusta nu e genul meu. Intr-adevar te arata mai lata in solduri. Si mi se par cam multe culori in tinuta.
Angel, subscriu si eu. Ma bucur cand vad ca le deranjeaza scrisul asta si pe cele mai tinere, inseamna ca nu-mi zgarie retina doar pentru ca sunt mai baba. Florina, sincer, mie daca mi-ar scrie un barbat in felul asta, nici nu m-as chinui sa-i mai raspund. Oricat mi-ar place cum arata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Iar atunci cand vei trimite business emails, va arata de-a dreptul horror. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cam asa arata si fata mea, cand primesc cate un email cu greseli de ortografie, nici macar nu ma mai pot concentra la continut, in afara de greselile alea nu mai vad nimic.

This post has been edited by pescarush: Nov 6 2008, 05:24 PM

+Quote Post

139 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 08:06 AM