![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://img333.rockyou.com/imagehost/13/13859/13859369/13859369_fca8ba251226326692_m.jpg)
asa am fost la nunta de sambata...domnisoara de onoare si cavalerul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cizmele sunt din piele intoarsa inalte, dar nu toc, talpa si pe sub sacou o bluzita neagra, mulata, decoltata This post has been edited by MadutZ15: Nov 10 2008, 04:22 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
madutz, draguta combinatia, dar mie numai de nunta nu mi se pare. Parca te duci la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cizme la o nunta? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Cleo, superba tinuta cu lant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cealalta nu-mi place nici mie, iar la geaca m-am gandit imediat ca raposatul o fost mai mare. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu n-am avut om la facut poze saptamana trecuta, copilul a fost in vacanta si dormea si el, si Mr. kalua ca doi ingeri cand eu ieseam din casa. Iar seara numai la poze nu ma gandesc. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua a fost ceva foarte restrans (vreo 20 de persoane) sunt prea multe de povestit legat de nunta. Ideea e ca trebuia ceva elegant pentru primarie si biserica, si am combinat ce aveam prin casa. La petrecere toti am stat in trening sau jeansi si pulovere, am fost la bunicii mei la munte.
Scuze de off-topic. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La cuvantul nunta e normal sa asociem ideea de haine festive. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu explicatia asta reusim si noi sa contextualizam tinutele. Mi se pare frumoasa combinatia cu bleu si negru, desi pana sa vad cu ochii mei aveam impresia ca cele doua nuante nu se pupa.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai atunci ai fost chiar foarte bine, madutz!
Fanny, sa stii ca si eu m-am uitat prima data crucis la bleul ala suav combinat cu negru, dar imi place. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iata-ma si pe mine cu straie noi, de la socrela (in partea superioara).
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC050661.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC050671.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Uhhh! Ce dragut!
Sa fii sanatoasa! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hehehe ce bubulina esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dragut tare sarafanul! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce graviduta frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-mi place si mie graviduta noastra. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Roxy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) esti (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 02:37 AM |
|