![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
deci fata asta (Rox) arata in realitate de o mie de ori mai bine decat in poze. asta ca sa va faceti o idee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie mi se pare la fel! Mie imi plac mult femeile gravide, au ceva aparte (si nu ma refer doar la burta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si chiar stralucesc din interior! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce frumos Roxi si hainutele si cum iti stau. Probabil ca gravidutele au un shine de bucurie si emana prin toti porii acel shine si de aia sunt mai frumoase in perioada respectiva.
Clau nus daca conteaza cat de rotunjoara te faci, dar daca te abtii de la mancare probabil ca la nivel subconstient produci niste frustari care tocmai in perioada asta e bine sa stai departe de orice frustari. Asa ca doesn't matter cat de rotunda te faci cand esti graviduta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
nu ma abtin (cel putin nu inca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) deloc, tot in starea de dezgust fata de papa sunt, dar filozofez si eu asa aiurea (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) This post has been edited by claudia_electra: Nov 14 2008, 10:36 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Las ca-ti trece dezgustul in varianta optimista dupa ce misca copilasul adica pe la 4 luni jumate aproximativ.
Acu' sa-ti zic din experienta mea de babana ca dupa ce am trecut de 4 luni jumate am mancat in compensare pt. lunile ce n-am putut manca si n-a fost bine, da' parca eram turbata cu mancarea, asa ca e bine sa mananci pe perioada sarcini cu masura ca daca nu se depune destul de tare. Eu am luat 30 de kg si eram ca o minge. Daca ar fi la 2-a sarcina da' eu nu mai vreau si deja e tarziu, probabil ca n-as mai repeta greselile de la prima. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place de Roxi ca e f optimista, e genul de fata care transmite strea ei si celorlalti, lasa ca dai kg jos no problem nici nu te ai ingrasat f tare, eu am in minte imaginea Nicoletei Luciu pe mine m a marcat vizual.
Mama mea a avut un sarafan in genul asta cand era gravida cu sora mea mea si acum tin minte si aveam doar 5 ani atunci, iar primul lucru cand am vazut poza mi a venit imaginea ei in minte. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase. M-ati pus in incurcatura un pic.
Vecino, nu stiu cum de zici tu ca pozele nu reflecta intocmai realitatea. Crede-ma ca nu-mi dau seama de lucrul asta, ba mie mi se pare chiar ca-s fotogenica (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Clau, ma duc la topicul de gravide sa-ti dau niste sfaturi, ca si eu dac-as lua sarcina de la capat as proceda un pic altfel. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bre, n-a zis nimeni ca nu esti fotogenica, doar ca in realitate arati si mai bine decat in poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Comod, comod, comod (oleaca de smotru, cumparaturi, intalnire cu fetele la mine)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0110.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Maui s-a asortat la bascuta ta! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Combinatie coloristica care-i "place" lui happy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Mi-am mai atarnat dupa aceea un lant cu mar negru si nestemate de gat.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0122.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:49 PM |
|