![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cureaua da farmec tinutei. Imi place! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
F de efect cureaua si pantalonii imi plac f mult
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte classy! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)
Ce e scheletul din background? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scheletul e schelet de-ala fosforecent, pe arc, al copilului.
Multumesc, cureaua e veche si n-am mai purtat-o de cel putin 2-3 ani si azi dimineata mi-am adus aminte de ea. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Si mie imi place mult cureaua face mai sic tinuta si bluza e draguta.
Am revenit si eu cu o poza dupa o absenta de cateva zile (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05540.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
superba bluza si unghiile. numai izmene skinny iti plac?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos! Personal as fi preferat la tinuta asta o bratara (sau mai maulte) in locul lantului.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, vad ca m-ai tinut minte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Faina curelusa, iti sta foarte bine in tinuta asta. Si in cea de dinainte, cea comoda.
Ce chestie, fetele de la oras, care au joburi de birou, se imbraca elegant in timpul saptamanii si comod in weekend. Ceea ce mi se pare normal. Fetele de la tara (ca mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) se imbraca in timpul saptamanii in tinute comode, iar in weekend ma apuca cheful de imbracat elegant, dar unde sa ma duc eu gatita? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Imi plac cam toti pantaloni dar sa ii vad pe alcineva nu sa ii port eu de purtat numai pantaloni skinny caci mi se pare ca imi sta mai bine cu ei si ca ma avantajeaza.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nah, happy, depinde de job. Cunosc un instalator care se imbraca in timpul liber numai la camasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar al meu, pentru ca ani de zile a trebuit sa stea la costum si cravata, nu mai imbraca asa ceva decat la nunti si inmormantari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am noroc, ma pot imbraca cum vreau la serviciu, daca m-as duce numai in pulovere si blugi tot ok ar fi. Numai la meetinguri mai importante e bine de venit ceva mai business like, dar de-astea n-am atat de des. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0132.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:29 PM |
|