![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
wow, m-ai dat pe spate.... love the bag!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte tare ultima tzinuta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc celor care si-au dat cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si pacat ca nu mai pune lumea poze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place fusta la nebunie si poseta e nice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pot sa pun experimente?
Sunt cu pantaloni scurti (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/PICT0249.jpg) (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/PICT02511.jpg) Si inca una (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/PICT02501.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte tare, mie imi place . Dar eu ultima tzinuta as purta-o cu bocancii aia army si ciorapi grosi negri sau culoarea tricoului.
Bluza alba de unde e? De la Motivi cumva? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mersi de aprecieri, inca n-am iesit din casa cu ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bocancii sunt din pacate maro si nu merg cu pantalonii respectivi. Bluza e "no name". |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda..la monitorul meu se vad negri ca pana corbului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Totusi eu pantalonii ii vad verzi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si verde cu maro merge, cel putin eu port f des combinatia asta.
|
|
|
![]()
|
|
Am uitat de monitorul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Plus ca pozele nu sunt f clare, din pacate si acum vad si eu cum au iesit culorile. Deci: pantalonii sunt gri cu carouri cu negru si chiar un pic (linii subtiri) de rosu/visiniu, ca si bluza. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Negresit poti iesi asa din casa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cateva idei ce-ai mai putea face: outfitul nr. 1: layering - pe dedesubtul puloverului un maieu, tricou, longsleeve la culoarea bocancilor care sa se vada. Si un lant cu medalion. S-ar putea sa arate bine si cu ciorapi negri grosuti, chiar daca negrul nu se regasete in outfit. outfitul nr. 2: mie imi cam lipseste un eyecatcher la asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca s-ar potrivi o curea sub jabulica sau deasupra (in rosu sau galben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Ciorapi negri? outfitul nr. 3: lant cu medalion si ciorapi negri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:02 AM |
|