![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai sa ma pun si eu la despicat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) va anunt anticipat ca bluza e opaca desi se vad niste umbre bizare pe ici pe colo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4243.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lady in Black (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De ce sunteti toate in doliu domle? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zau ca mie viata imi pare mai senina daca am si putina culoare pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
O fi in ton cu criza. Sau poate fetele vor sa para niste silfide, care este! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Szi, scuze cred ca am exagerat putin folosind termenul ala chiar scuze nu am vrut sa jicnesc sorry sorry sorry
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
jiGnesc, Flori.
JIGNÍ, jignesc, vb. IV. Tranz. 1. A atinge pe cineva în onoarea sau în demnitatea sa; a ofensa, a insulta. 2. (Înv.) A aduce un prejudiciu. [Var.: jicní vb. IV] – Din scr. žignuti. Sper ca ti-am fost de folos si ai mai invatat ceva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa nu va luati de fetele care poarta aproape numai negru, ca va luati de mine, daaaa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe mine ma deprima putin negrul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si eu am multe chestii pe negru dar port doar foarte foarte rar all black
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu ma simt foooarte sexoasa numai in negru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
lady is in grey and black (la mine pe monitor asa se vede) insa nu deduceti din asta ca numai in culorile astea ma imbrac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cel mai mult imi plac culorile toamnei |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog mult o parare urgenta! Sunt penibila daca ma duc asa in club? Cu manecutele alea adica? Am urticarie pe maini (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si nu am manecute la propriu asa ca mi-am taiat o pereche de manusi lungi. Arata cam aiurea si din topor, dar ce sa fac? Ma duc cu urticaria la vedere mai bine? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/club.jpg) |
|
|
![]()
|
|
O rochie uni nu ai? Nu arata rau, insa cred ca ar merge ceva mai bine uni.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:49 AM |
|