![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pt mers intr-un club esti dulcica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
DA ! Vorba lu' Maat, o rochie uni nu ai ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bre, ce faci, ai luat Claritine sau nu ? PS. Las' ca-n club nu se vede urticaria (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Have fun ! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, de acord cu Maat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu ador pulovarasul asta, mi l-am luat de curand si tot caut o bluza gri cu care sa-l asortez, cu anchior, insa nu am gasit ceea ce vreau. Si pentru ca nu am vrut sa-l las pana atunci in dulap, l-am asortat cu camasuta alba. Nici eu nu's 100% incantata, dar pentru depanare, merge (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cleo, (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Simplu si frumos. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am bre nici o rochie uni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) DEci concluzia dau manecutele jos si urticaria la vedere? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
As zice ca-i putin neobisnuit, dar rau n-arata! E posibil ca in vreo 2 saptamani sa vezi ca ai lansat un trend! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mie-mi place rochia de mor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu. Mai bine dai jos rochia. Minecutele sint sexy.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Nope, rochia is NO NO, in the daylight... Dar in club, s-ar puuuuteeeaaaa s-arate bine, mai ales pe Angel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca stau sa ma gindesc albul o sa fie fosforescent...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dilema mare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sa ne spui ce ai decis pana la urma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mah rochia n-o dau jos ca imi place prea tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O port si in the daylight cu blugi pe dedesubt, materialul e gros si opac, merge dupa regulile mele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De manecute imi era dilema, dar daca ziceti ca nu sunt penibile le pastrez cred, ca am niste bube de la urticarie de doamne feri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:59 PM |
|