IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
Light Blue
post Nov 21 2008, 11:21 PM
Post #1231

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Mie imi place! Mai degraba as sugera niste pantofi decat sa schimbi rochia sau sa dai jos manusile. Stai linistita ca ai corp frumos si nu-ti sta rau. Asa picioare lungi ai?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
Post #1232

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mai, rau nu arata. Insa am eu o fixatie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deh, batrinetile astea..
Anjel, sa bei si pentru mine ceva in club.

+Quote Post
Light Blue
Post #1233

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Distractie placuta!

+Quote Post
angeldust
post Nov 21 2008, 11:23 PM
Post #1234

Musafir

Multam, de beut nu mai beu de vreo juma de an, remember? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar am invatat sa ma dixtrez si asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

LightBlue, nu stiu de ce imi tot zice lumea ca am picioare lungi ca mie nu mi se pare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate asa se vede in poza, ce stiu io

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 21 2008, 11:34 PM
Post #1235

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Adicatelea cum, Dia, batranetile astea ? Noi o sa fim tinere till the end of time...of our time, why not (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?
Angel, esti sexoasa, las' ca stim noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Hai, du-te-odata-n club

+Quote Post
LostWhispers
post Nov 21 2008, 11:50 PM
Post #1236

Musafir

Mie imi place , eu zic sa nu schimbi nimic pt ca esti f in trend (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Apropo de urticare sora mea de cateva zile are si ea o eruptie , de la carne tocata ca si a facut niste spaghete i a iesit si bake rolls mai banuiesc eu, groaznic se simte.Noroc ca e iarna si nu se vede.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 22 2008, 01:31 PM
Post #1237

Membru de Onoare

Member No.: 265

Mie-mi place. As lua o rochie uni intr-adevar, ar da mai fain dar avand in vedere ca discutia e pentru manecute...e chiar ok. Nu mi se par ciudate, dimpotriva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Distractie placuta si vindecare cat mai rapida!
Offtopic: De la ce s-au facut?!

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 22 2008, 01:40 PM
Post #1238

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

E super rochita nici eu n-as da-o jos in locul tau. Arata original manecutele asa ca tardiv imi dau si eu cu parerea da' nu mi se par nici mie ciudate.
Eu cand vad negru gri, caaaaaaaah nu-mi place beeeeeeeeeeeyyyyyyyyy n-aveti peste 50 de ani sa purtati culori d-astea. Eu am purtat vre-o jumate de an doliu si dupa ce ca eram deprimata ma deprima si mai tare si de atunci am aruncat toate hainele negre, nu mai ma imbrac in negru. Si eu port o gramada de haine colorate mi se pare ca-mi schimba starea de spirit.

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 22 2008, 02:55 PM
Post #1239

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pana la urma cum te-ai dus in club, Angel? Mie imi placea rochita cu manecute cu tot. Dar eu sunt mai ciudata din fire, imi plac combinatiile neobisnuite.

+Quote Post
Cleo
post Nov 22 2008, 03:16 PM
Post #1240

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

si mie mi-a placut angelul

Norulet nu te inflacara asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce-i aia 'beeeeeyyyyy' ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
fustele negre si in general combinatii gri, negru etc sint cat se poate de clasice pt o tinuta de birou.
Sincer nu vad de ce va deranjeaza culoarea asta la o tinuta de birou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu stiu despre maat insa eu am o paleta larga de culori in dulap si nu spun spun asta ca sa ma disculp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) just to set the records straight (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 09:53 PM