![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, you're my style! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Mie mi se pare ok tinuta ta de office. In general nici eu nu port numai culori inchise, mai pun un pic de alb sau vreo alta culoare, dar nu am nimic impotriva tinutei inchise la culoare. Angel esti (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) si originala. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Angel, Si eu zic ca ar merge mai bine o rochita intr-o singura culoare dar daca la rochita nu renunti atunci merge cu manecutele sau ar merge si mai bine cu niste manusi de piele negre pana la cot sau deasupra cotului si cu un inel peste manusa cu piatra alba sau ceas alb (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Lexie, paca nu dau bine camasa cu jerseul . EU as fi asortat jerseul ala cu o camasa bleo inchis (dar mai deschis ca jerseul) si cu curea cu latime de 3-4cm in talie sau cu o bluza mulata la baza gatului tot bleo si poate tot cu curea. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost pana la urma exact asa cum m-am pozat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am avut foarte mare succes fie vorba intre noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am ajuns la 5 dim acasa si am dormit exact pana acum juma de ora (e ora 4 PM) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
poi cred ca ai avut succes la ce bine areti si manecutele alea ii dau un are mai sic tinutei
si cleo iti sta bine in culori inchise |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
angel daca eram baiat si eram aseara-n club exact langa tine m-as fi asezat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
pesca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu astept sa ne spui daca ai lansat sau ba o noua tendinta in cluburile din tm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Bravo! Ma bucur ca ai avut succes si te-ai simitit bine.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi sapt viitoare ma duc din nou si daca o vad pe vreuna cu manecute va anunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cleo, sa stii ca daca erai baiat si te asezai langa mine aseara probabil ramaneai traumatizat pe viata, ca si baiatul caruia i-am dat cu flit asa usturator incat dupa ce am plecat a simtit nevoia sa vina sa ii zica unui amic de-al meu "Auzi, sa nu te superi pe mine....amica aia a ta, tare salbatica e domle" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stau sa ma gandesc acum, cred ca avea ceva dreptate, sunt cam salbatica asa de felu meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
te mai imblanzesti tu cu timpul (ca-ti gasesti nasul), esti tanara si nelinistita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, cum nu ai picioarele lungi?!? Si ce slabanoaga esti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ti-am mai spus, dar cel mai mult mie imi place ceasul ala al tau, e chiar superb! Szi, mi-ai facut si mie chef sa ma imbrac in fusta si tinute din astea indraznete! Iti sta tare bine, iti pune corpul in valoare. Florina, e foarte draguta bluzita cu albastru! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:52 PM |
|