![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si uite-asa te-ai razbunat pentru zilele fara net! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi place tinuta cu fusta si cea cu pantalonii rosii si, binenteles, pantofiorii "masculini" din prima poza. Croiul foarte larg sau stramt la pantalon mi se pare ca nu-ti pune in valoare talia asa cum o face croiul pantalonului rosu (drept si doar o idee lejer). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte frumos, Kalua! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Doamne, ce silueta ai! Cel mai mult imi plac tinutele din prima si ultima poza.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Toate is faine, mie imi place in special ca cu bluza mov.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Uite-ma si pe mine azi:
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/me2.jpg) (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/me3.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama ce stylish sunteti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Pulloverul negru din prima poza a Kaluai nu-i de la H&M, c-am si eu unul asemanator. Cel mai mult imi place tinuta cu fusta si pullover mov. Szi, dar ai vreo intalnire ceva, de te-ai imbracat asa elegant astazi? |
|
|
![]()
|
|
Nu am, mi-am cumparat fusta aseara si am vrut sa o etalez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, tare faina fusta si iti sta perfect! Faceti echipa buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Kalua imi plac mai toate tinutele exceptie a 3-a adica aia cu plovarul alb care nu-mi place deloc. Imi vine sa iti fur vesta din tinute nr 2 :X asa faina ii.
La prima tinuta imi place cum se potriveste bluzita aia albastra cu cea neagra in schimb nu imi plac pantofii, la tinuta 5 imi place pana la bazin totul dar pantaloni nu imi plac nush de ce cred ca din cauza culorii (probabil nu is obijnuita cu pantaloni rosi) ca in rest stau bine pe tine si au croiul frumos Szi nu ma mira ca ai vrut sa o etalezi ca e sic si iti vine bine iti pune in valoare corpul dar esti in acelasi timp si sobra ce mai e perfectra tinuta de fapt e o chestie ce as schimba-o dar e ceva minor - catarama de la curea daca vad eu bine e culoarea bronzului ar fi mers mai bine argintie, gri sau chiar neagra |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, plac variantele 3 si 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szi, very nice (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Insa nu ti-e frig cu pantofiori? Eu de o luna sunt numai cu ghetute sau cizme, no more pantofi for me (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:48 PM |
|