![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaii, Kalua, ce dulcic e puloverasul din prima poza! Vin si ti-l fur!
Blugii aia cu un pic de rosu sunt super, iti fac niste craci de-un kilometru! De cine sunt facuti, may i ask? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi plac mult pulloverasul din prima poza si blugii gri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Blugii gri sunt superbi si-ti pun foarte bine in valoarea talia (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu stiu cat va va place tinuta asta, fusta e inspirata din portul popular bavarez (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0299.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bestiala tinuta, Kalua!!! Imi place la nebunie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i tocmai genul meu tinuta, dar culoarea bluzei o iubesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi plac mult culoarea si materialul bluzitei!
M-am trezit si eu sa ma pozez azi, dar mai mult pentru margelute, pe care le-am primit de Sf. Andrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image022.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
kalua, tre sa recunosc ca nu imi place fusta dar bluza e foarte faina cum zice si roxana culoarea e (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar voi vedeti ce talie are Kalua?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Dragute margelele, Lexie! Sunt in culoarea bluzei lui Kalua? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:44 AM |
|