![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, sunt apropiate, sunt un grena sidefat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie fusta imi place cum iti sta si cizmele imi plac. Bluza imi place modelul pana la bucata tricotata combinatia tricot cu matase, nu-mi place, da' nu ma lua in seama daca tie iti place asta-i cel mai important.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut si poza de ieri, dar a-nebunit programul si mi-a sters-o in loc de alta.
Azi: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0310.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mai, Kalua, dar tu esti bunoaca rau (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Iti sta excelent cu haine care "tipa" pe tine (stramte). Ai cu ce, mah! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Tinuta asta imi place, Kalua!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
kalua iti sta foarte bine in fusta asa mai scurtuta
eu de cateva zile tot zic ca ma pozez dar numai nu mi se lipeste aparatu de mana |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Mamaaaa, Kalua, dupa ce te-am vazut in fusta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , nu vreau sa te mai vad in pantaloni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kala are picioare super-faine si le-a mostenit si Ninoshka.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am zarit-o pe Maui-na! Mi-era dor de fetisoara ei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
On topic: Am o revelatie. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Tipul asta de pantaloni nu se potrivesc oricarei talii, dar Kaluai da. Zilnic vad pe strada persoane scunde si plinute, care in loc sa poarte ceva care sa le avantajeze isi pun o pereche de jeansi care se opresc la jumatatea gambei (eventual, de culoare deschisa, asortati cu ciobote negre) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:37 AM |
|