IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
bubulina
post Feb 17 2007, 01:03 PM
Post #131

Musafir

Raluca f interesant (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Nu ma gindisem sa port panatloni scurti cu ciorapi grosi, dar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) imi plac. O sa port sigur:)
Go to the top of the page

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 17 2007, 01:15 PM
Post #132

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Mersi, Kalua si bubulina. Exact asta si am urmarit, alte idei (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Ma bucur ca mi-am facut curaj sa pun pozele.
Kalua, m-am gandit si eu la ceva maroniu pe sub bluza alba, sau o bluza direct maro si ciorapi opaci tot maro, iar la ultima tinuta sa pun ciorapii albi grosi si o bluza alba.
Deci, pentru pus pe afara, la prima m-am gandit la un poncho bej cu franjuri, iar pentru celelalte doua la un fel de mantou (?) putin cambrat, pana la genunchi, cu cordon.
Eventual, in afara de cizme cu toc, ce alt tip de pantof ar merge? Am ceva cu siret si bot rotund, gen barbatesc, oare merge?

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2007, 01:44 PM
Post #133

Musafir

Eu zic c-ar merge. Eu port pantalonei dintr-astia si cu pantofi ascutiti cu toc.

Am purtat si eu saptamana asta un poncho, dar la tinuta indoor si m-am inspirat de la o poza postata de ala, mi-am pus un cordon lat in talie peste poncho, arata bine tare, am primit 1001 complimente in ziua respectiva. Am tot vrut sa fac poza dar am avut multe pe cap in ziua respectiva si mi-am adus aminte de poza dupa ce ma dezbracasem. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Si de-acum sper sa-ti vedem mai des outfiturile pe aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bubulina
post Feb 17 2007, 06:39 PM
Post #134

Musafir

Fetelor exista reguli la cit d elung /scurt poate fi un poncho?

Eu am gasit unu la care imi place culoarea, e din asta crosetat, s-ar potri super la blugi. Dar am impresia ca mi-e cam scurt . Capetele alea se imbina pe la fund....dar culoarea si in rest uhh imi plac la nebunie. Culoarea m-a fermecat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar ma gindesc ca e cam scurt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2007, 06:46 PM
Post #135

Musafir

Acum se poarta ceva mai lungi, eu nu mi l-as cumpara. Si al meu e mai scurtut (dar nu chiar pana la fund) ca l-am scos de la vechituri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 18 2007, 12:43 AM
Post #136

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

ioannaraluka, mie imi plac mult toate cele trei outfituri. ce as face eu: la prima, mi-as pune o curea in culoarea ghetelor, si un colier.... sau doar un colier, dar maro... sau ceva margele maro si bratara lata de lemn maro. la a doua (daca vad eu bine ca bluzitza de deasupra e khaki), mi-as lua strampi mati khaki. iar la a treia - strampi visinii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stiu ca e cam ciudata ideea, dar sa stii ca merge de minune. acum se gasesc si strampi si leggingsi in toate nuantele.

eu chiar alaltaieri am purtat strampi rosii mati, cu fusta de lungime medie gri, cu broderie rosie, o bluzitza neagra si una rosie pe dedesubt. army boots, geaca scurta cu blanitza si esarfa rosie + bijuterii pe nuante de rosu. am primit o gramada de complimente la munca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . din pacate, pe strada se mai uitau o gramada de tzaranoi (mai ales tzaranci) ciudat la mine.... asta e. eu cred ca orasul meu inca nu e pregatit pentru asta. unii inca sunt la nivelul de trening cu pantofi de lac. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) PS: mi-am mai luat o pereche de strampi culoarea jeans si vreau sa-mi iau si khaki si mov. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
bubulina
post Feb 18 2007, 11:20 AM
Post #137

Musafir

Mai fetelor d eunde va luati voi leggings de toate culorile? EU imi caut o preche negri si nu gasesc. Am fost la zara ca imi aduc aminte ca vazusem si nu mai erau decit din aia de material naspa, nu cum fusesra cind vazusem mai de mult. La h&m am gasit numai 3 sferturi.... Pe altundeva nu am vazut....

The same pt blugi skinny....frate eu nu gasesc si pace....Toti sunt boot cut....hmm sau poate nu vaz eu bine.

Merci Kalua , nu o sa -mi cumpar poncho ul atunci.

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 18 2007, 11:25 AM
Post #138

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Kitten, ideile sunt faine, mersi mult, dar, si asta e valabil si pentru cateva din sugestiile kaluei, mie nu-mi plac accesoriile si pace: margele, curele etc. Stiu ca trebuie, dar nu ma incanta deloc-deloc.
Poncho-ul meu e chiar prea lung (zic eu) nu prea l-am purtat tocmai din cauza asta. O sa incerc azi sa il iau.
Leggins eu n-am vazut decat negri si maro-inchis la Pompea si ceva la Tina R. Nu prea am de unde alege. Si blugi skinny nici atat.
P.S. Boleroul e gri.

+Quote Post
kalua
post Feb 18 2007, 11:31 AM
Post #139

Musafir

Blugi skinny are Mango (mai ieftiniori decat ceilalti) si toate firmele clasice de blugi (Levis, Diesel, etc).

+Quote Post
Kitten
post Feb 18 2007, 04:01 PM
Post #140

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

astia ai mei colorati se numesc Fiore STREET, si n-are rost sa va zic unde i-am gasit, ca nu-s din Bucuresti. La Leonardo poate au... nush.

Ioanna, daca poncho-ul e gri, merge cu prima, si de minune cu pantalonasii gri!!

+Quote Post

139 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:15 AM