![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De gat n-am atarnat matza, ci o bufnita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu m-am simtit tare bine, am avut si-un brunch ieri si-am bagat in mine de ziceai ca vine sfarsitul lumii si nu m-a strans sau deranjat nimic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce imi place bluza! Asa picioare merita sa le etalezi in colanti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
De gat n-am atarnat matza, ci o bufnita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) puteam sa jur ca-i matza. Clar trebuie sa-mi atarn ochelarii la gat sa nu-i mai uit. Despre piciorusele lui kalua sintem toate in acord total (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de bluze mai largute am perioade in care le prefer apoi le uit o alta buna perioada. Le prefer mai ales cand se adauga cate-un kil doua FIX pe solduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Observ ca in ultima vreme nu a mai pus nimeni poze dar pun eu acuma si poate asta va da un imbold si voua
Sambata seara pregatita de mers in club. Cam multe texturi am combinat in tinuta dar imi place rezultatul final. O mica precizare - catarama de la curea e neagra (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/ch1007.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
tare frumoasa esti. o sa pun si eu diseara cu burtica cu tot (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) .
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, Florina, foarte frumos!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Regretabila lipsa de accesorizare colorata, dar ma grabeam. Voiam doar sa va arat prima din lunga mea serie de rochii cu care sper sa o scot la capat cu sarcina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/ROchitagri-perljpg1.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/ROchitagri-perljpg.jpg) This post has been edited by claudia_electra: Jan 12 2009, 08:58 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare-mi place, clau!
Dar nu ti-e frig? Nu-i tare rece la voi? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place! Si ce mandra-ti prezinti burtica!
F draguta si tinuta Florinei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:49 PM |
|