![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa am plecat la serviciu, ca de intors m-am intors in pantaloni rosii de trening (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0812.jpg) Puloverasul de pe deasupra si ciorapii sunt de fapt gri inspre argintiu. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tie iti sta bine cu tot ce imbraci. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Eu n-as avea curaj sa-mi iau ciorapi albi/gri, nu stiu, pur si simplu nu pot iesi din negru si culoarea piciorului. Si nici nu prea port fuste. Asadar, te admir pentru ca esti inovatoare si mereu vii cu ceva nou si/sau indraznet. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos puloverasul, mie imi plac tare astea cu nasturi. Si arata frumos cu o curea pe deasupra.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ce textura faina si deosebita are fusta! mi piace!!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte mistoaca tinuta! Mi-ar fi placut ca tricoul negru de pe sub bluza sa fie simplu, fara nasturi in fatza. In rest mi se pare beton!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
parca ai fi o scolarita, imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto, clau!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mamicuta sexy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Nici nu prea se observa burtica.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Superba tinuta. Si sexoasa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:55 PM |
|