![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
eu is inebunita dupa stilul preppy asa ca tinuta asta e pur si simplu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi place foarte mult gulerul de la camasa e interesant si deosebit. Iti sta foarte bine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
innebunita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offtopic: Nimerisem din greseala pe la pagina 37-38... si p-acolo tot o corectati pe Florina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Asa mi-au zis si colegii, ca-s scolarita, dar au adaugat ca e dubios pt o scolarita sa fie insarcinata (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) .
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maimuta kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0882.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
wow karina, e cravata ta sau a lui Mr? eu inca nu indraznesc sa iau din colectia sotului! iti vine tare bine cu pull lung, eu am niste solduri cat china daca ma imbrac asa!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A lui Mr, ca eu nu posed decat una pink. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca are vreo 30 si acum si-asa nu le poarta, i-am zis sa-mi spuna mersi ca i le mai scot la plimbare. Nu va spun ca mi-a cazut azi o bucatica de mar pe ea si s-a patat, dar eu le bag la masina de spalat, nici macar la curatatorie nu le duc. Arata ca noi dupa ce le mai si calc.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca n-o sa va placa, dar eu mi-am iubit tinuta de azi si-am purtat-o cu mare fala. Sosetele sunt bleu deschis, cu romburi mici din tesatura.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_1113.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Nu-mi place ca sunt indoiti pantalonii. In schimb, imi place ca ai curaj sa incerci mereu cate ceva nou.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:01 AM |
|