![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Esti frumoasa foc, sa nu fii de deochi! Sa porti rosu, ai auzit? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) da, sunt in pijama rosie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
claudia, ai grija, sa nu ridici prea multe greutati!:) ...ca vad `colo in fundal unele...hihihi..
Parca tot supla esti ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-mi place ca porti mini! Foarte frumos!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ganterele alea am zis ca le ridic pt brate, sa fie singurul sport pe care il fac. dar abia ma car pe mine, au ramas sarmanele de pur decor!
multumesc pentru incurajari, cu voi ma consolez mai usor referitor la kg in plus. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, stai linistita, ca inca mai creste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie imi place burtica ta (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) mai ales ca doar burtica creste nu si alte parti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Stii cum imi zicea mie dr. la a 2-a sarcina? "Numai burta e de tine!" Cred ca asa e si la tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost astazi la o cununie civila, s-a tinut ziua si a fost intr-un cerc restrans, nu cu mare fast. Scuze pentru decor si cadru, n-am avut altul la dispozitie.
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_2520.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place la nebunie fustita, am tot vrut sa imi iau si eu croiul asta dar mie nu imi vine niciuna bine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Combinata cu camasa asta insa, deci ca ansamblu cu pantofi si tot mi se pare ca nu e for your age, te "bunicizeaza" (definitely a word) cumva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu la tot ce-a zis angelu'. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fustita am cumparat-o vineri si nu am avut timp sa caut o bluza mai potrivita. Drept sa spun, nici nu prea stiu ce model de bluza merge. Fusta nu se potrivea cu ciorapi negri, cu cizme nici atat, asa ca am mers pe pantofi.
Mie mi s-a parut o combinatie mai degraba haioasa decat bunicizata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar chiar sunt curioasa cu ce tip de bluze pot purta fustita. I'm not a fusta girl, still learning (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:58 AM |
|