![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e tzinuta ce am avut-o azi la cursul festiv.
O sa pun mai multe poze pe grup, sa vedeti si machiajul nr2. realizat de Walpu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/outfit.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
imi place rochita si imi plac si incaltariile.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si bratara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Foarte, foarte frumoasa tinuta ta! La prima vedere mi se pare ca bratara nu se potriveste, dar poate ma insel. Nici nu se vede foarte bine. Cred ca ar fi mers si un lant finut la gat, plus o bratara si cercei asortati.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bratzara e neagra si pe margini argintie (am avut niste detalii argintii si la poseta). De ce zici ca nu merge? La gat nu prea am vrut sa mai imi pun nimic, avand in vedere ca am un layering deja, ar fi fost prea incarcat. Parerea mea e ca e mai de efect asa, pare gatul mai lung.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E gagica fata noastra, arata foarte provocator si classy, eu zic ca am vazut-o for real si again pozele fail sa arate in totalitate cat de bine arata.
Cat despre machiaj, nu dati cu pietre! Nu se vede prea bine in poza plus ca umbrele din camera l-au facut asimetric in cromatica. Poza din profil de pe grup e mai close to reality ca bate lumina cum trebe. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah lasa nu te mai scuza atat ca o iesit f bine machiajul. Mai ales ca o fost facut si pe graba.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
am vazut si eu pozele de pe grup.ai fost "tareeeeeee":d
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nah, am indraznit sa comentez un pic pentru ca stiu ca nu te superi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Din ce-mi spui tu (asortarea cu geanta) se pare ca m-am inselat. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai chiar nu ma supar. Stii ca eu sunt fan critici constructive. Dar trebuie sa fiu convinsa cu argumente (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Musai neaparat
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:26 PM |
|