![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
domle da' ce te-a schimbat (aka maturizat tunsoarea asta!)! in 'zana zorilor' chiar ca erai zana, da' acu parca esti prea schimbata.
in rest, f frumoasa rochita. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg esti prima care imi zice ca ma maturizeaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toata lumea mi-a zis ca e tunsoare de 15 ani asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelule, tu stii ca mie-mi place sarafanul asta la nebunie. Imi place mult de tot totul pana la topul ala negru pe dedesubt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Parca trage la vale toata tinuta, mi se pare prea casual pentru asa tinuta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar stii ceva? Parca cu cat ma uit mai mult la tinuta, cu atat ma deranjeaza mai putin topul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici eu nu mi-as fi pus un lant scurt, numai pe decolteu, prea-i cuminte. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ce as fi putut sa pun in loc de topul negru? Si sa fie fara maneci, ca eu nu suport manecile cand e cald afara.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O asa numita bluza de dirndl, dar fara maneci (bluzele astea nici nu-s intregi, sunt facute strict pentru decolteu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
(IMG:http://www.wiesntrachten.de/pics_tracht/wiesn-tracht_frauen-dirndl-bluse_oktoberfest-01.jpg) Sau deaici, binenteles fara maneci si volane, dantele. Poate-ti dai asa o bluza la facut, s-o ai la frumusetea de sarafan pe viitor. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si alba sa fie? Nu prea imi cade bine vizual asa alb cu alb (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mie-mi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu alba, Doamne feri! Mie mi se pare negrul ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, uite...una din asta cum zici tu, neagra, fara maneci, fara dantele si fara nasturi in fatza cred ca mi-ar placea. In nici un caz nu am vazut insa de cumparat ceva de genul. Deci numai daca imi fac.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-au nemtii de prin zona vreun magazin cu haine pentru portul lor national? Acolo poate ai gasi. Dar si acolo majoritatea sunt sigur albe.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:46 PM |
|