IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
Kitten
post May 31 2007, 01:02 PM
Post #191

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

a doua tinuta imi place mult mai mult, la prima nu imi plac papucii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 31 2007, 01:37 PM
Post #192

Musafir

Toate bune si frumoase pana la
1) din punct de vedere al modei actuale: e out total sa se vada piele intre tricou, bluza si fusta, pantalon.
2) mie mi se pare ca nu te avantajeaza papuceii pe care-i ai la fusta. Ai gleznele mai grosute (dar in rest un corp super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si-ti poti permite sa poti mai orice) si ar trebui sa eviti incaltaminte fara toc mai ales cand porti scurt. Ca asta-i arta: sa ne punem in valoare ce avem mai frumos si sa mai ascudem prin tricuri micile imperfectiuni.
In prima poza nu mi se pare aiurea spatele gol, chiar daca-i tinuta de scoala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 31 2007, 01:50 PM
Post #193

Musafir

Mie imi place tinuta nr2, chiar dc moda zice sa nu fie cu vedere la vreo bucatica de piele de pe abdomen, nici eu nu respect regula asta. Singurul lucru care nu imi place e cureaua de la blugi, catarama mai exact, nu stiu cum se vede de aproape dar asa in poza nu arata very nice....Chestie de gusturi noah...

+Quote Post
Florina
post May 31 2007, 10:36 PM
Post #194

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

da stiu si eu k nu se mai poarta abdomenu la vedere dar deocamdata nu ma pot obijnui cu moda asta. Azi am fost foarte ocupata j nu am facut poze dar fac pe maine. Da si mie imi place mai mult cu tocuri dar dak imi luam tocuri imi pareau picioarele mai lungi deci si fusta mai scurta si mai indecenta asa ca am ales combinatia aia k e si mai comoda.

+Quote Post
fortelady
post May 31 2007, 11:02 PM
Post #195

Musafir

mie nu mi se pare fusta prea scurta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cand aveam sub 23-24 de ani, fustele mele abia acopereau posteriorul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am o fusta si acum care are lungimea un pic mai mare decat cea pe care o ai tu in poze. si o port cu mare succes la diverse intruniri oficiale (e dreapta si-i "tai" din efect cu cate o camasa foarte sobra- poti incerca si tu asta, o piesa mai "deocheata" - fie fusta, fie bluza cu o chestie foarte sobra, in general efectul e destul de ok)
subscriu si eu la tocuri- nu cred ca e ceva mai feminin decat combinatia fusta + tocuri (eventual, toculete mici, dar.. SA FIE!!!)

+Quote Post
kalua
post May 31 2007, 11:46 PM
Post #196

Musafir

Nici mie nu mi se pare fusta in cale-afara de scurta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Purtati fuste scurte cat va da mana, pardon, piciorul! Eu nu mai pot sa port asa ceva fara ciorapi (decat pe la outfiturile de plaja) din cauza tesutului conjuctiv care nu mai arata asa cum a fost odata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 1 2007, 12:08 AM
Post #197

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

inseamna ca eu sunt total out..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu port numai blugi/pant sau chiar fuste cu talie foarte joasa, deci abdomenul meu este mai tot timul expus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , fie si ff putin (bluzele foarte scurte chiar nu imi plac).

florina, dupa limbaj, cred ca esti la mate-info, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Florina
post Jun 2 2007, 01:45 PM
Post #198

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

da is la mate info intensiv info.

+Quote Post
Cindy
post Jun 2 2007, 05:44 PM
Post #199

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

nu a fost foarte greu sa imi dau seama..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Meg
post Jun 3 2007, 03:51 PM
Post #200

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

sweet, care-i legatura? si io am facut mate info, dar asta nu a insemnat ca era necesara pocirea limbii romane..

+Quote Post

139 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 11:50 AM