![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
meg, nu m-am referit la asta..nu stiu exact ce ai inteles tu.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog sa reveniti la subiect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O pozica, ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kalua, scuze pentru off-topic..
deci, pentru a ma face clara..prin post`ul meu nu voiam decat sa o incurajez pe florina sa fie putin mai comunicativa, imi da cateodata impresia de limbaj cam fad..suntem intre prieteni aici, de-aia mi-am permis sa spun asta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) no offence! sorry again pt off-topic, data viitoare promit sa imi indrept aprecierile strict spre vestimentatie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
cine mai pune poze ????
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
axioma: toate florinele de pe acest forum poarta fuste scurte si fac informatica [asta ca sa mai detensionam atmosfera]
si io sunt tot Florina si port fuste scurte ... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
axioma: toate florinele de pe acest forum poarta fuste scurte si fac informatica [asta ca sa mai detensionam atmosfera] si io sunt tot Florina si port fuste scurte ... off topic: (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si eu tot floricica sunt, dar n-am mai purtat minijupa de cand se dansa lambada (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
lol..ce legatura are fusta cu limbajul? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
si p.s. mie nu mi se pare scurta fusta.. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca mai pun si eu subiect de discutii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(omul meu n-a fost in stare sa fac o poza cu umeri si gat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , rochia e ca un top tank sus si cordonul l-am purtat cativa centimetri mai la deal. La gat am avut un lantisor fin de argint cu o inimioara pe care scrie "Je t'aime" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Hai ca mai pun si eu subiect de discutii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (omul meu n-a fost in stare sa fac o poza cu umeri si gat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , rochia e ca un top tank sus si cordonul l-am purtat cativa centimetri mai la deal. La gat am avut un lantisor fin de argint cu o inimioara pe care scrie "Je t'aime" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_5088.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mie imi plac pantofii,geanta,cureaua,partea de sus a rochiei,dar partea de jos nu imi place. mi se pare prea lunga....si oarecum nicicum...adica....nu o vad nici stramta...nici larga.... ah...si bratara imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arati foarte bine ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Hai ca mai pun si eu subiect de discutii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (omul meu n-a fost in stare sa fac o poza cu umeri si gat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , rochia e ca un top tank sus si cordonul l-am purtat cativa centimetri mai la deal. La gat am avut un lantisor fin de argint cu o inimioara pe care scrie "Je t'aime" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_5088.jpg) imi faci in ciuda k si eu am vrut sa-mi iau pantofii asemanatarori k ai tai,dar nu aveau masura mea(35-36) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi place!!! kalua si o intrebare cam indiscreta.cati ani ai? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:09 PM |
|