![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) foarte misto, kalua! arati beton!
daca as fi foarte carcotasa ti-as zice sa renunti la ceas la tinuta asta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) p.s. mie mi-a placut f mult si rochia lunga. chiar zic ca iti venea tare bine. ma deranja un pic discordanta dintre pantofi si geanta. tu esti inalta si slaba drept pt care cred ca ar fi mers f bine si niste flip flops (genul bijuterie, cu chestii metalice asortate cu bratara). (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minunat . Eu votez cu fuste un pic mai scurtute pentru tine. Lungimea asta e perfecta. Ai craci miso, iti vine f bine outfitul.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..si mie-mi place! Arati tare bine...nu te mai felicit, ca sa nu ma repet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
imi place cum iti sta.arati super
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ohhh yeah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
daca as fi barbat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) asta cred ca e cea mai ok lungeime pentru tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
De exceptie! Bravo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Rochia e de blugi (Levi's) si o am de cel putin 5-6 ani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si mie imi place, kalua! super! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
si imi plac foarte mult si sandalele, nu stiu parca dau o alta nota tinutei si in plus, din cate vad, ai niste picioare foarte misto! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
arati mult mai tanara decat varsta care o ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
super sandalele |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/20-1.jpg) Azi, in rochia de scolarita: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/21.jpg) Stiu, iar m-am dat la lung, dar ce sa fac daca-mi place? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:11 PM |
|