![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto, dar am o nedumerire: asa frig e la voi? maneca lunga? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca aici e asa cald ca imi vine sa umblu in chiloti pe strada.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Friiiig de nu stiu ce-i cu mine, nu stiu daca-s vreo 15 grade. Aseara am dat drumul la caldura acasa. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kalua, foarte sexi prima tinuta..nu te-am mai vazut asa..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la a doua, foarte draguti balerinii..
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
F dragutze ultimele patru tinute Kalua. Felicitari pentru silueta!
Pun si eu tinuta de ieri. Rochita mi-a facut-o sora-mea cadou; mai mi-a luat una, cand ma voi imbraca cu ea, fac poze si-o pun si pe aia. (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC01149.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Foarte draguta! Imi place la nebunie ca-ti pune in valoare talia de viespe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
acum incerc si eu sa pun prima poza....
sa vedem daca o sa si reusesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1&u=11400793 later edit:altfel nu am reusit sa o pun (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
ma bag si eu in vorba pe aici, chit ca poze nu am pus , asa ca scuzati-mi impertinenta de a comenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
roxanica , rochia ta imi place tare mult, si materialul pare din acela racoros, inca o bila alba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kalua, ma tineam de multa vreme sa iti spun ca arati de nota 15! pokemon, eu am vazut poza accesand linkul si iti admir silueta , pantalonii imi plac la nebunie fiindca mereu am avut o slabiciune pentru modelul ala si culoarea alba iar bluza e asa...diafana daca se poate spune. imi place totul dar mi se pare ca se vede prea evident acel sutien alb ...adica eu una, m-as simti foarte "expusa" sa umblu asa. imi dau seama ca bluza este foarte transparenta deci...nu stiu ce alta alternativa exista. pupici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
sutien bej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . dar mie imi place si cu alb
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si mie imi place tinuta ta, poke! Eu de obicei port maieuri finute pe sub astfel de bluze, dar arata bine si cu sutien.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, iti vine f bine rochita
Poke ai incercat sa pui pozele in photobucket si sa dai link de acolo? |
|
|
![]() ![]() |