IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
geoo
post Jul 15 2007, 01:02 AM
Post #271

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

am detinut si eu un lant pt picior si un inel pt deget de picior (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tot in tineretile mele......dar nu m-am impacat nici macar atunci cu ele! Ma simteam constransa rau!! Chiar daca nu se mai poarta recunosc ca sunt unele modele sau chiar picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe care vin fooooooarte bine! Admir ce e frumos, chit ca nu e la moda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jul 15 2007, 02:11 PM
Post #272

Musafir

Kalua, nu mai sunt 'in' bratarile de picior? Pai dac-ai veni in Bucuresti ai vedea ca toate fetele poarta. Eu pe asta o am de cca 3 ani, de fapt am 2, dar pe una am reusit s-o rup si trebuie s-o duc la lipit. Eu le port decat vara si m-am obisnuit cu ele. Dar nu-mi place ca vad la unele tipe pe sub dres ...ihhh...chiar nu merge.

+Quote Post
kalua
post Jul 16 2007, 12:01 PM
Post #273

Musafir

Ieri, pentru plaja (si cu ocazia asta mi-am dat seama ca nu detin o atarnareata cu bretele - top de-ala ca pentru gravide - s-ar potrivi mai bine la pantaloni scurti). Poza e pentru crocsi, m-am obisnuit cu ei si trebuie sa recunosc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca-s extraordinar de usori (n-am detinut flip flopsi asa usori cum sunt astia) si chiar ca nu se transpira in ei.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/1507.07.jpg)

+Quote Post
walpurgik
post Jul 16 2007, 12:12 PM
Post #274

Musafir

Forget about the shoes, you've got an amazing body, girl! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 16 2007, 12:19 PM
Post #275

Musafir

What??? ai crocsi? nu ziceai ca sunt oribili?
Anyway....tu arati minunat...pacat cu chestiile alea ce le ai in picioare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Just teasing

+Quote Post
kary_pink
post Jul 16 2007, 12:34 PM
Post #276

Musafir

Mi se par oribili crocsii,personal, si peste tot in Italia de la cel mai mic mebru al familiei la cel mai mare vezi in picioare...dar na, pentru cei carora le plac... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Macar sunt comozi?

+Quote Post
roxanica10
post Jul 16 2007, 12:38 PM
Post #277

Musafir

Chiar ca sunt ciudati....dar mie nu prea-mi vine sa cred chestia asta cu transpiratul. Mie-mi transpira piciorul in orice, ar fi culmea sa nu-mi transpire in astia. Dar la o alta forma, mai comerciala, la crocsi nu pot sa dea?

+Quote Post
Philia
post Jul 16 2007, 01:41 PM
Post #278

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hai ca la asta nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
exact ideea pe care o aveam...arata ca niste barci....
poate ar veni mai bine unei grasunici....desi....nu cred (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 16 2007, 02:02 PM
Post #279

Musafir

I-am primit cadou de la sef. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I-am purtat de 3 ori pana acum: la cules capsuni, la talcioc si ieri la plaja. Sunt foarte comozi (nu sunt din plastic ci dintr-o spuma de plastic) si nu se transpira in ei pentru ca talpa are niste noduri (knobs) si pe deasupra intra aer prin gaurile alea.
La mine la serviciu si-a luat toata lumea (minus una) si vin cu ei si la birou. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Multumesc de complimente. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Picioarele nu mai sunt ce-au fost odata dar pe poza nu se prea vede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 20 2007, 10:59 AM
Post #280

Musafir

Ieri, cea de-a 2 a rochita primita de la sora-mea.
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC01210.jpg)

+Quote Post

139 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 08:40 PM