![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
am detinut si eu un lant pt picior si un inel pt deget de picior (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tot in tineretile mele......dar nu m-am impacat nici macar atunci cu ele! Ma simteam constransa rau!! Chiar daca nu se mai poarta recunosc ca sunt unele modele sau chiar picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe care vin fooooooarte bine! Admir ce e frumos, chit ca nu e la moda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, nu mai sunt 'in' bratarile de picior? Pai dac-ai veni in Bucuresti ai vedea ca toate fetele poarta. Eu pe asta o am de cca 3 ani, de fapt am 2, dar pe una am reusit s-o rup si trebuie s-o duc la lipit. Eu le port decat vara si m-am obisnuit cu ele. Dar nu-mi place ca vad la unele tipe pe sub dres ...ihhh...chiar nu merge.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri, pentru plaja (si cu ocazia asta mi-am dat seama ca nu detin o atarnareata cu bretele - top de-ala ca pentru gravide - s-ar potrivi mai bine la pantaloni scurti). Poza e pentru crocsi, m-am obisnuit cu ei si trebuie sa recunosc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca-s extraordinar de usori (n-am detinut flip flopsi asa usori cum sunt astia) si chiar ca nu se transpira in ei.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/1507.07.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forget about the shoes, you've got an amazing body, girl! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
What??? ai crocsi? nu ziceai ca sunt oribili?
Anyway....tu arati minunat...pacat cu chestiile alea ce le ai in picioare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Just teasing |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi se par oribili crocsii,personal, si peste tot in Italia de la cel mai mic mebru al familiei la cel mai mare vezi in picioare...dar na, pentru cei carora le plac... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Macar sunt comozi? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca sunt ciudati....dar mie nu prea-mi vine sa cred chestia asta cu transpiratul. Mie-mi transpira piciorul in orice, ar fi culmea sa nu-mi transpire in astia. Dar la o alta forma, mai comerciala, la crocsi nu pot sa dea?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
hai ca la asta nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
exact ideea pe care o aveam...arata ca niste barci.... poate ar veni mai bine unei grasunici....desi....nu cred (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
I-am primit cadou de la sef. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I-am purtat de 3 ori pana acum: la cules capsuni, la talcioc si ieri la plaja. Sunt foarte comozi (nu sunt din plastic ci dintr-o spuma de plastic) si nu se transpira in ei pentru ca talpa are niste noduri (knobs) si pe deasupra intra aer prin gaurile alea.
La mine la serviciu si-a luat toata lumea (minus una) si vin cu ei si la birou. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Multumesc de complimente. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Picioarele nu mai sunt ce-au fost odata dar pe poza nu se prea vede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri, cea de-a 2 a rochita primita de la sora-mea.
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC01210.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:40 PM |
|