![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebuie sa-i fac scandal maica-mii de ce n-am si eu o sora! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stii ce parere am eu de lantisoare la picioare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca s-ar fi potrivit mai bine niste "taraiti" cu un pic de toc si fara floarea aia bej (culoare care nu se regaseste in nimic altceva). (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..fa-i scandal. Sora-mea e innebunita dupa haine, eu nu prea am treaba, dar ea isi innoieste garderoba in fiecare sezon.
Stiu de lant..n-am apucat sa-l dau jos (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . N-aveam niste incaltari pe maron care sa se asorteze. Papucii aia sunt Scholl si ma simt f bine-n ei. Nici nu m-am gandit pana acum ca floricica nu se potriveste cu restul tinutei. Zilele astea am luat o pauza de la tocuri. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sac sac eu am sora! si ne facem des cadouri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si mie imi place rochita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte draguta rochia, Rox! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si eu cred ca ar fi fost mai potrivite niste sandalute/papuci cu toc, dar sunt sigura ca papucii aceia sunt foarte foarte comozi..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
foarte frumoasa rochia!!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica frumoasa tinuta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...recomand si eu ceva cu toc si o poseta care nu se tine pe umar, cu bretele scurte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rochia de camerista, live arata mult mai bine, pe poza arata tare plicticoasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si am uitat sa pozez geanta . (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/2507.07.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua rochia e very funny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da mie imi place de tine cand esti sexoasa ca vestimentatie si funny ca personalitate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) da jos rochia! acu! la pelea goala cu tine hahahaha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
rox, imi place rochita ta f tare. Dc era a mea o purtam cu sabotii mei maro cu toace si talpa de lemn pe care abia ii tarai dupa mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sa facem abstractie de aparatul de foto de la gat si de elasticul de la mana (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb277/andreea-crys/DSCF0172.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
foarte cute, poke! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
kalua, prea tare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 10:58 PM |
|