IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
walpurgik
post Aug 15 2007, 11:23 PM
Post #321

Musafir

Merci les filles! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tocmai m-am intors de la sezatoare si a fost ok. Chestia e ca au trebuit iar sa-mi prezinte tot satul si toate neamurile caci nu am mai fost decat o data acolo, lucru redundant si plictisitor. Dincolo de faptul ca mi-au intrat tocurile in imasul satului am fost spurcata si de o mie de babe si mosi cu pupaturile lor baloase, dar nah, ce nu fac eu de dragul familiei. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Aug 15 2007, 11:44 PM
Post #322

Musafir

roxi (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

walpu, foarte misto. Ma gandesc cat si-or mai fi batut gura babele satului despre decolteul tau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 15 2007, 11:49 PM
Post #323

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kalua, la asta ma gandisem si eu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wal, ce simpatica ai fost! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 15 2007, 11:51 PM
Post #324

Musafir

A fost dragut cand am ajuns, buni zice "si ti-ai adus si tu haine sa te schimbi"?(ca sa cobor in sat, of course) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar oricum, nu s-a suparat or so, ci sa ma prezinte repede-repede (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu mai stiam din ce parti ma pupa astia. Oricum multi mosi si-au exprimat dorinta de a ma dantui, in caz ca partenerul meu (care, de fapt, el trebuia sa fie mai bagat in seama, caci el a copilarit acolo) nu doreste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E o sarbatoare de vin si din strainatate si de peste tot de unde au mai plecat plozii satului, multe masini straine, blonde si toace infipte in pamantul moale where everything's goin' on.

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2007, 12:09 AM
Post #325

Musafir

Ei, atunci chiar ca ai fost foarte bine, nu s-or fi inspaimantat babele. Dar sigur ai atras priviri invidioase. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te-au dantuit mosnegii pana la urma? Asa, sa le curga balutele pe decolteu si sa faca trei cruci rosii zilei de azi pe calendarul ala bisericesc? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca nu mai pupa ei asa partenera cu una, cu doua...

+Quote Post
walpurgik
post Aug 16 2007, 01:06 AM
Post #326

Musafir

Pai, Kalua, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mosii au ramas cu balele pending, ca aveau limba latita de atata cinstit, deh, sarbatoare mai mare nu mai e decat la Craciun si atunci nu joci hora pe ulita! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 16 2007, 07:47 AM
Post #327

Musafir

Ce ma dispera pe mine rugile astea frate/! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar despre ce sat vorbesti walpu? Ca nu prea se mai tin obiceiuriele cum era pe vremuri in prea multe sate. Acum ruga=balci unde lumea se imbraca invariabil in argintiu/auriu/animal print, isi pun tot auru pe care il poseda si patruleaza pe ulita de colo colo. Cel putin asta am vazut eu pe la putinele rugi pe la care am fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 16 2007, 07:48 AM
Post #328

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

walpu si mie imi place mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 16 2007, 04:00 PM
Post #329

Musafir

angel, in ză midăl ăv năuer, zer lais ză biutiful caunti ăv Şiştarovaţ, in Arad, niăr Lipova. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/sistarovat_biserica_ortodoxa.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00296_resize1.jpg)

+Quote Post
Philia
post Aug 20 2007, 09:31 AM
Post #330

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

(IMG:http://i22.servimg.com/u/f22/11/40/07/93/dscf0210.jpg)
haaa....ca am dibuit o si pe asta....intr un final (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 11:40 AM