![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Foarte, foarte dragut maieul!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
mie-mi plac balerinii (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce mi plac balerinii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
muştumesc fetele!
maieul e tot marca "facut de mama" iar balerinii....hmmm...m am indragostit de ei la prima vedere (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke, norocoaso! Foarte dragut.
Eu am fost asa azi cand am plecat la examen, dimineata era cam racoare si batea vantul, pe la amiaza am murit de cald, dupa ce mi-au sucombat nervii. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/metalic.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
esti super!
camasa e bestiala! si papuceii imi plac mult! imi place sa vad ac lumea se duce imbracata si altfel decat alb-negru la examene. ma uitam anul asta in jurul meu si parca era uniforma,toti participantii fiine niste chelneri:bluze/camasi/tricouri albe si pantaloni/fusta negre,in picioare ceva negru si eventual o bentita pe cap (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wal, sexi ca de obicei! Super!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
poke eu vreau blugii si pe walpu o vreau pe toata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . ma refer la haine desigur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat geaca asta de piele la reduceri acum de la Motivi. Imi zicea acum ceva vreme angelu' ca a vazut-o si acu vreo 2-3 spatamani trecand ocazional prin mall am luat-o pe ultima, de la 516 de ron la 160, deci piele, piele moale si placuta la atingere. E de primavara toamna sau de seri reci de vara ca se incheie deasupra taliei (unless vrei sa umbli pe ploaie si pe vant cu schinarea goala). A mai ramas pesemne ca e destul de ingusta cand o inchei pe talie, ca e 36, nr mic. Pantalonii i-am luat din Sibiu care vreau sa zic ca are o piata de confectii foarte bine dezvoltata, cu multe fabrici ce produc pentru strainataturi. Nu au fost decat 25 ron, la reducerea reducerilor de vreo 70 %. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Camasa H&M, o stiti deja si sandalutele Zara, from Hungary.
Cat despre examene, eu nici in facultate nu ma feream de haine ok numai ca tre sa ma imbrac ca la cor. Nu stiu in ce masura poti aprecia obiectiv, dar sa nu lezezi retina. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
geaca e superrrr nu mai zic de sandale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ce reducere de la 5 mil la 1 mil 600 (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ai facut o afacere buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 04:01 PM |
|