![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
nu sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inca (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
dar ai dreptate....o fi din cauza luminii de la blitz? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe poza asta esti insarcinata, ce mai. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lucrurile sunt misto, imi plac, dar nu-ti stau bine (cel putin asa cum se vede pe poza si stiu din proprie experienta ca se intampla cateodata ca diferenta sa fie mare intre realitate si foto): arati insarcinata si picioarele mi se par prea groase sus pentru colanti.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
daca stau sa studiez un pic parca si sanii au forma pe care ii au la femeile insarcinate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
despre picioare ...hm...cred ca este din cauza pozei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca stateai si tu intr-o pozitie mai ciudata si de-asta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
eu tot zic ca e din cauza umbrelor.ceea ce se observa si sub burta se vede si sub sani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
o fi si pozitia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
categoric, bad picture fiindca fata e mumoasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, asa e..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
multumesc fetele! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) nah...ca mi se urca la cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri.
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC01605.jpg) Se pare ca pantalonii au devenit marea mea problema; nu reusesc sa gasesc unii care sa stea bine pe mine. Astia deja imi sunt largi. |
|
|
![]()
|
|
Parca si camasuta este putin larga, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rezultatele lui Monti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum, camasuta mi se pare foarte draguta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 12:10 AM |
|