![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Miss, dar sa stii ca daca nu le aveam pe fete alaturi nu reuseam.
Pai exista si dulciuri conforme, asa ca eu nu le duc prea mult dorul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Rox (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Apreciez oamenii care au ambitie,iar voi aveti din plin! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rox, wow 22 kg? (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Si mai vrei sa dai jos sau doar sa te mentii?
Nu te supara pe noi, noi doar ne-am dat cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, n-am cum sa ma supar pe voi. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Criticile mi se par construnctive si cred c-am destula minte si pot accepta si parerile altor persoane, chiar daca nu coincid cu ale mele.
Sweet, mai am un kil de dat jos si ar trebui sa ma apuc de sport, ca anumite parti ale corpului nu-s atat de tepene (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, n-am cum sa ma supar pe voi. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Criticile mi se par construnctive si cred c-am destula minte si pot accepta si parerile altor persoane, chiar daca nu coincid cu ale mele. Sweet, mai am un kil de dat jos si ar trebui sa ma apuc de sport, ca anumite parti ale corpului nu-s atat de tepene (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Mie imi place tinuta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...ca sa nu mai amintesc iar de colier cat e de superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Roxi iti recomand aerobicul (poti incerca si Pilates ca sa nu risti sa slabesti mai mult) si o crema pentru tonifiere...la mine au facut minuni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai -22 kg eu zic ca nu-i de colo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dragele mele, aia e o amarata de tinuta casual, asa am fost imbracata la coafor. Ma imbrac in functie de dispozitie. mamaaaaa 22 de kile? dar cum ai reusit sa pui atatea pe tine, ai facut vreun tratament? (ca ziceai ca ai luat ceva tratamente hormonale)... si mai ales, bravo ca le-ai dat jos! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , kilele le-am luat cam in 2-3 ani, de cand l-am cunoscut pe al meu. O parte din ele le datorez hormonilor sau anticonceptionalelor, iar o parte (mai mare ce-i drept) delasarii (mancam in fiecare zi fornetti si alte tampenii din astea). Evident c-am mai incercat sa slabesc infometandu-ma, dar n-am avut rezultate. Noroc cu Monti. Nu mai spun ca aceste kile in plus, in afara de faptul ca erau inestetice imi dadeau ceva probleme la coloana. Eram ca babutele alea, daca stau mai mult de 5 min in picioare, obosesc.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Roxanica mie-mi place tinuta si gasesc ca oja rosie e tocmai pata de culoare care intregeste tinuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cat despre pantaloni, da-i incolo! Croitorese si magazine sunt destule, faptul ca ai reusit sa slabesti atat si fara sa dai iama in tot felul de prostii e cel mai de admirat. Iti lipseste o pereche de pantaloni din aia de ai bafta sa o iei o data la nu stiu cat timp (de toata lumea spune ca e facuta pentru tine) si atunci sa vezi cum te simti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poza cu noii pantaloni. Bluza-i f interesanta: un batic taiat la gat, care are tras 2 tivuri, ca sa delimiteze manecile de rest (tot cadou de la socrela (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Sambata seara in pub am purtat hainele astea.
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Poza.jpg) Multumesc BG pentru aprecieri. Fetelor, mai puneti si voi poze ca sa avem ce comenta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, of, Roxanico, cum nu vrei sa renunti tu la pantaloni... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Zau c-arati cu 5 kg (minim!) in plus. Si-i pacat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bluza imi place, dar eu personal cred c-as mai fi pus ceva pe dedesubt. Pantofii nu-mi plac. Mi-am tras si eu azi o poza, dar am uitat sa car cititorul dupa mine. Pun maine. In orice caz am dat-o azi in bara cu "pardesiul", e foarte misto, dar nu se potriveste deloc la blugi. Si cum nu-l mai purtasem de multisor timp si eram in graba dimineata, am constientizat lucrul asta abia cand era prea tarziu: la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 11:15 AM |
|