![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, votez si eu pentru fuste! Ti se potrivesc mult mai bine. Dar pentru job si cand ai chef de ceva comod merg si nadragii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Roxanica imi place mult bluza.
Pantofii in schimb nu imi plac. cred ca sunt prea seriosi!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Poate e numai poza de vina si lateste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pantalonii astia chiar cred ca-ti vin bine.Imi place si bluza foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu as mai fi pus ceva pe sub. Pantofii nu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie nu mi se pare ca o fac grasa/ingrasa pantalonii. Bluza e foarte interesanta si tinand cont ca e pub, merge si asa cum e, putin transparenta. Poate mergea un alt sutien, alta culoare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si poate push-up (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pantofii, in schimb, si mie mi se par cam seriosi.
Per total, mie imi place! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nota 10 pentru bluza! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Clar poza te-a scos cu 3-5kg in plus.
Tu ai talie de viespe si cred ca te-ar avantaja totusi o tinuta care sa ti-o evidetieze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, sa stii ca toata vara am stat in rochii si fuste, dar acum m-a luat frigu'. Eu sunt tare friguroasa. Si maica-mea s-a chinuit mult cu mine sa ma convinga cu fustele, dar n-a reusit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sunt o fire mai comoda.
Fetelor, stiti ce se intampla, cred ca decupez eu poza prea mult si d-aia vi se pare voua ca ma arata grasa acei pantaloni. O sa pun poza intreaga pe grup si o sa vedeti ca lucrurile nu-s atat de nasoale. BG, eu ma simt bine in pantaloni si zici ca-s croiti pe mine (exact cum spuneai tu saptamana trecuta). Sutienul este bej, dar tot se vede. Si verisoarele mele, care-s mai tinerele au zis ca trebuia sa-mi pun push-up, dar eu n-am probleme din astea. Am slabit si s-au cam micsorat...asta e..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pantofii sunt din aia de 'baba' sau gen office (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Aveam si eleganti, cu toc de 11 cm, dar cine sa se suie pe tocuri?! Am mizat si pe faptul ca-s maro. Va multumesc ca v-ati spus parerile si le apreciez ca-s sincere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mie imi plac pantalonii, si pot sa-mi imaginez cum cad pe tine in real.I-as fi combinat in schimb cu o bluza alba, ca sa dau lumina tinutei, si ar fi pus o curea subtirica alba.
Si bluza e foarte interesanta, as fi combinat-o la blugi, si cu tocuri, ca sa cada stilish. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ce tinuta cuminte. Esti foarte eleganta. Imi place!
Pantofii au un strop de maro? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place tinuta, dar recunosc ca nu ma dau in vant dupa geaca.
Curele sunt un must al acestui sezon sau asa obisnuiesti tu sa porti? Ca parca te-am mai vazut in niste poze cu curea genul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 06:35 PM |
|