IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
Philia
post Sep 11 2007, 02:46 PM
Post #391

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Si mie imi place tinuta de interior.
Geaca/pardesiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nici mie nu prea imi place cum arata in poza,dar ma gandesc ca luciul ala asa puternic o fi si din cauza blitzului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Sep 11 2007, 03:58 PM
Post #392

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Rox, eu n-am zis de push-up cu vreo aluzie, as fi spus asta oricui. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Kalua, ai un corp foarte frumos! Iar cureaua iti marcheaza foarte bine talia.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 11 2007, 05:35 PM
Post #393

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Tinuta de interior (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imi place si mie in special bluza. Chiar vreau sa-mi iau si eu mai multe in genul asta. Pardesiul imi pare prea mare si's prea multe taieturi. Ma gandesc ca ti-ar fi stat super cu o haina lunga, pana-n pamant aproape. Parca si ai asa ceva...(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Rox si eu ma simt bine in pantaloni, mai ales daca sunt comozi si se aseaza bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 11 2007, 06:42 PM
Post #394

Musafir

Papucii au si maro (de fapt numai varful este negru) si astia erau cei care s-au potrivit cel mai bine. Ghetele alea scurte tigrate pe care le am sunt exact culaorea fustei, dar fusta cu dungi + tigrii in picioare = "tanar si nelinistit", mai ales nelinistit.
Curele in talie se poarta de cel putin doua sezoane si raman inca in moda.
Pardesiuasul asta-i un pic lucios, e din matase, foarte fin. Pe poze arata a geaca de fas. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Il imbrac de max. doua ori pe an si azi mi s-a parut mie c-ar merge. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cine-i urmatoarea cu poza? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 11 2007, 06:50 PM
Post #395

Musafir

roxanica arati bine in pantaloni, la fel si eu ma simt cel mai bine in pantal (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) iar bluza e superba

kalua imi place tinuta e super

+Quote Post
angeldust
post Sep 11 2007, 07:49 PM
Post #396

Musafir

kalua aveai tu dreptate ieri, geaca nu are nici o treaba cu restul tinutei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar acum tinand cont ca te-ai grabit esti absolvita de orice vina. Sa ma vedeti pe mine in ce hal ma costumez cand ma grabesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ii spun "stilul aurolac" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Are si pernite din acelea la umar geaca sau mi se pare mie?
Din tzinuta ta....as lua pentru mine cureaua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sezonul trecut m-am tot invartit pe langa tot felul de curele si pana la urma nu mi-am luat niciuna, ca ba ma gandeam ca nu am la ce sa o port, ba ca eu nu am talie de marcat cu curea, etc etc. Poate sezonul asta imi fac curaj.

+Quote Post
kalua
post Sep 11 2007, 09:19 PM
Post #397

Musafir

Apropo de curele: am vazut una de la D&G care m-a dat pe spate: lata de vreo 12 cm si cu o catarama supradiemsionala, du-re-re! Costa numai vreo 300 de marafeti europeni. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 12 2007, 02:05 AM
Post #398

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Mie-mi place Roxanica, iar bluzita aia e tare dulcica.
Kalua imi place tinuta insa eu as fi pus o gecuta scurta, tot maron, putin cambrata in talie.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 12 2007, 09:16 AM
Post #399

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Sep 11 2007, 04:58 PM) *
Rox, eu n-am zis de push-up cu vreo aluzie, as fi spus asta oricui. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Sweet, de ce crezi tu ca m-am suparat si mai ales pe tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ? Eu ti-am spus cum sta treaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc pentru aprecieri fetelor.
Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) vezi ca nu te-am uitat cu pozele. Inca te mai astept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar am zis sa nu te mai bat la cap.

+Quote Post
Ala80
post Sep 12 2007, 04:08 PM
Post #400

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Ieri, ca o tigancusa:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/Image003.jpg) (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/Image004-1.jpg)

+Quote Post

139 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 06:16 PM