![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In mijlocul haosului:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/retouch.jpg) Am niste picioare groase in poza asta, mama-mama. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Foaaarte reusita combinatia...cel putin bluzita-rochie e super...iar pentru ghetutele alea trebuie sa ai niste glezne de invidiat...like it! de picioare groase nu zic nimic,ca nu le vad (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si io vreau botine din alea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
faina tinuta si eu am bluza cum ai tu dedesupt de rochita doar ca a mea e pe kaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si mie mi se par picioarele grosute la tinuta asta,dar am invatat pe pielea mea ca poza e de vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Este super! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, desi este un topic in care comentam tinutele, nu pot sa nu iti spun inca o data ca esti foarte sexi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) De unde atata picioare groase?
Si tinuta este foarte misto. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Picioare groase (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) , da de unde?
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
super fain (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu n-as avea curaj sa ma imbrac asa .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar pe tine vine BETON |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
super fain (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu n-as avea curaj sa ma imbrac asa .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar pe tine vine BETON the same..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:http://i20.servimg.com/u/f20/11/40/07/93/copy_o12.jpg)
Poza in sine nu imi place,ca maica-mii i-a fost lene sa se ridice de pe canapea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa vreau sa merg in prima zi la facultate.Ce ziceti?Se potriveste?Si cu un sacou negru,cambrat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 07:51 PM |
|