IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
angeldust
post Sep 20 2007, 11:02 PM
Post #431

Musafir

partea de jos e foarte bine, dar mie una bluza nu imi place (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Din ce material e? Si parca ti-e putin prea mica. Si bratara de aur sa o dai jos daca pui margelele alea negre.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Sep 21 2007, 12:57 AM
Post #432

Musafir

Hai ca am facut si eu niste belite de poze cu telefonul (calitatea variaza dupa cum am reusit sa focalizez imaginea sau nu, dat fiind faptul ca mi le-am facut singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Tinutele nu sunt de toata ziua sau de mers la lucru doamne fereste, ci mai mult de club/going out.

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/1.jpg)
Asta habar nu am cand o mai port, ca pe frigul asta brrr...si in club cred ca inghet

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/3.jpg)
La asta daca as avea o curea lata, tot verde ca si colantii ar fi prea frumos

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/4.jpg)
Asta mi se pare ok asa cum e, nu vad ce imbunatatiri i-as mai putea face

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/5.jpg)
Singura combinatie care am gasit-o pentru fusta vietii, desi chimesa aia sta pe mine ca pe gard (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/7.jpg)
Aceeasi tinuta cu alti pantofi. Hmmm...ceva nu-mi place...camasa cred.

+Quote Post
Cindy
post Sep 21 2007, 02:15 AM
Post #433

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, ce sexicioasa esti!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Super! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Observ pe acolo si niste achizitii de-ale lui Walpu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Poke, pantalonii nu ar trebui sa fie putin mai lunguti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Bluza nu ca nu e frumoasa, dar nu stiu daca se potriveste de zi si in combinatie cu margelele..

+Quote Post
ioannaraluka
post Sep 21 2007, 06:58 AM
Post #434

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Imi place a treia, la a patra oare n-ar merge inca ceva peste camasa (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ? Nu stiu exact ce...
La prima mi se pare prea scurta bluza (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 21 2007, 07:47 AM
Post #435

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Deci...
Bluza este dintr-un fel de catifea,cred ca a iesit asa lucioasa din cauza luminii.
Bratara nu o voi purta,dar aseara am probat un pic si am ramas cu ea la mana.
Bluza nu-i mica,are manecile oarecum 3 sferturi,iar de scurta era cam nearanjata.
Cred ca mai fac o proba tinutei si ma pozez intr o pozitie ca lumea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 21 2007, 08:08 AM
Post #436

Musafir

Da sweet, vezi tu bine, camasa gri metalizat care sta pe mine ca pe gard o are si Walpu. Dar pe ea sta altfel, nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oricum nu am purtat-o niciodata pana acu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
topul acela mov nu ca e scurt (ca ma gandesc ca la el te refereai, ca cel din prima poza e lung peste fund, mai lung de atat nu posed nimic), dar cum e elastic se strange si se ridica in sus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Sep 21 2007, 08:15 AM
Post #437

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

La fusta vietii, mi-ar placea mai mult niste ciorapi/colanti argintii, mai ales ca ai niste craci fara sfarsit (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) .

La bluza argintie ai pus push up sau nimic? Ai putea sa pui si cred ca nu ai mai avea ce comenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Sep 21 2007, 08:21 AM
Post #438

Musafir

si mie mi-ar placea ciorapi argintii dar nu am vazut de cumparat. Mai caut.
Am un pushup fara burete pe sub camasa, as putea sa incerc si unul dublu captusit cu bureti dar tot imi sta aiurea in partea de jos.

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 21 2007, 09:43 AM
Post #439

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

A treia tinuta imi place si mie,da nici bluza sclipicioasa nu-ti sta rau, poate daca ai lasa-o afara fara s-o bagi in fusta sau cu o fusta o tenta mai lunga nu mult tot pe afara.

+Quote Post
buburuzazuza
post Sep 21 2007, 09:53 AM
Post #440

Incurabil

From: pe malul apei...
Member No.: 673

Am zis eu, cand esti slaba poti sa pui si un sac pe tine si tot iti sta bine (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Angelule arati super !!! mie imi place la nebunie combinatia de verde cu mov si-mi place si a treia tinuta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 07:51 PM