IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
angeldust
post Sep 21 2007, 10:07 AM
Post #441

Musafir

multam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da io cred ca daca eram o idee mai facuta (doar o idee nu mult) stateau si mai bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 21 2007, 10:12 AM
Post #442

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Poke n-ai o camasa alba mai sexoasa asa? Cred ca ar arata super ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cu niste margele.
Angel mie-mi plac sandalele cu toate ca nu stiu cum e tocul. Fusta chiar am vazut-o (una foarte asemanatoare) pe un model la o prezentare de moda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar camasa aia e draguta foc, ce ti s-a pus pata pe ea?? Lipseste sa-i deschizi cativa nasturi aia lipseste!

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 10:20 AM
Post #443

Musafir

Poke, bluza aia rosie las-o de purtat pe acasa cand vrei sa fii mai eleganta.

angel, in general foarte misto. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bluza mov numai cu colanti nu se potriveste, ti se vede pasarica si asta-i beleaua.
Combinatia bluza argintie - fusta neagra: cred ca fusta sta prea lejer la bata, nu bluza-i de vina.

+Quote Post
angeldust
post Sep 21 2007, 10:24 AM
Post #444

Musafir

deci dintre toate pastrez doar tinuta nr.3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ma gandeam si eu initial (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Sep 21 2007, 10:32 AM
Post #445

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Angel, de fapt la cea verde ma refeream, din prima tinuta, ar fi dat mai bine daca era chiar rochita, zic eu.
La a doua poate niste blugi f stramti.

+Quote Post
angeldust
post Sep 21 2007, 12:21 PM
Post #446

Musafir

Apai nah, rochita sa mearga cu colantii aia n-am. Topul mov l-am mai avut o singura data pe mine, cu blugi stramti cum zici tu.

+Quote Post
Philia
post Sep 21 2007, 01:01 PM
Post #447

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Oky doky renunt la bluza si o s-o prot in casa cand vreu sa fiu eleganta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce mi-a placut expresia!
Camasa alba am,dar nu port niciodata camasa alba cu pantaloni/fusta neagra.Mi se pare ca arat ca o chelnerita!
Cred ca mi-ar trebui o camasa fie rosie,fie alta culoare din asta mai zglobie.Sau in carouri...hm...
Cautam!

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 01:47 PM
Post #448

Musafir

Da, bre, ca doar n-o sa-ti pui rochia de seara cand iti vine vreo prietena in vizita. Si nici in trening nu-i frumos s-o primesti. Si bluza-i comoda si frumusica (pentru acasa). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 21 2007, 03:15 PM
Post #449

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, mie imi place tot doar ca din pacate nu prea ai pe unde sa le porti. Si in club s-ar putea sa iti fie frig cu cateva dintre ele. Sau poate se face vreo minune si vine caldura!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

Poke, nu iti face mari probleme pt prima zi de facultate! Ca nu o sa faceti nimic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau hai sa zicem o prima foarte mica forma de socializare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai mult conteaza a doua zi, a treia zi..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 21 2007, 03:36 PM
Post #450

Musafir

In club e cald bre pe unde merg io...ca e inghesuiala din aia de abia mai poti respira (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Problema graaaaaava e ca nu prea am ce lua peste! ..pana la club! Azi la noi e chiar faina vremea sic sic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

139 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 01:01 PM