![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
multam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da io cred ca daca eram o idee mai facuta (doar o idee nu mult) stateau si mai bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Poke n-ai o camasa alba mai sexoasa asa? Cred ca ar arata super ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cu niste margele.
Angel mie-mi plac sandalele cu toate ca nu stiu cum e tocul. Fusta chiar am vazut-o (una foarte asemanatoare) pe un model la o prezentare de moda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar camasa aia e draguta foc, ce ti s-a pus pata pe ea?? Lipseste sa-i deschizi cativa nasturi aia lipseste! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke, bluza aia rosie las-o de purtat pe acasa cand vrei sa fii mai eleganta.
angel, in general foarte misto. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bluza mov numai cu colanti nu se potriveste, ti se vede pasarica si asta-i beleaua. Combinatia bluza argintie - fusta neagra: cred ca fusta sta prea lejer la bata, nu bluza-i de vina. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci dintre toate pastrez doar tinuta nr.3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ma gandeam si eu initial (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Angel, de fapt la cea verde ma refeream, din prima tinuta, ar fi dat mai bine daca era chiar rochita, zic eu.
La a doua poate niste blugi f stramti. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apai nah, rochita sa mearga cu colantii aia n-am. Topul mov l-am mai avut o singura data pe mine, cu blugi stramti cum zici tu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Oky doky renunt la bluza si o s-o prot in casa cand vreu sa fiu eleganta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce mi-a placut expresia!
Camasa alba am,dar nu port niciodata camasa alba cu pantaloni/fusta neagra.Mi se pare ca arat ca o chelnerita! Cred ca mi-ar trebui o camasa fie rosie,fie alta culoare din asta mai zglobie.Sau in carouri...hm... Cautam! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, bre, ca doar n-o sa-ti pui rochia de seara cand iti vine vreo prietena in vizita. Si nici in trening nu-i frumos s-o primesti. Si bluza-i comoda si frumusica (pentru acasa). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, mie imi place tot doar ca din pacate nu prea ai pe unde sa le porti. Si in club s-ar putea sa iti fie frig cu cateva dintre ele. Sau poate se face vreo minune si vine caldura!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Poke, nu iti face mari probleme pt prima zi de facultate! Ca nu o sa faceti nimic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau hai sa zicem o prima foarte mica forma de socializare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai mult conteaza a doua zi, a treia zi..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In club e cald bre pe unde merg io...ca e inghesuiala din aia de abia mai poti respira (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Problema graaaaaava e ca nu prea am ce lua peste! ..pana la club! Azi la noi e chiar faina vremea sic sic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:01 PM |
|