IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
Cleo
post Oct 1 2007, 06:59 PM
Post #471

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Oct 1 2007, 12:43 PM) *
Ia sa-ncepem fratilor un topic de limba si literatura germana (mai mult limba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar eu va raspund numai pe germana.

absolut!
eu stiu : multumesc, va rog, aveti o camera libera? ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in rest nu participez ca n-am de ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

nu vad poza deci vin la comentat pe inserat
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Oct 1 2007, 07:29 PM
Post #472

Musafir

eu nu as avea in veci curaj sa-mi iau ciorapi albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar recunosc ca-mi place ideea. si-mi plac rau pantofiorii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2007, 07:35 PM
Post #473

Musafir

Ciubote de-alea as avea, dar m-as copt in suc propriu azi in ele. Ar fi fost misto niste sandale grosolane sau peep toes tot cu platforma...Dar... ich habe so etwas nicht! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 1 2007, 07:43 PM
Post #474

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie imi plac si incaltarile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar daca ciorapii ar fi fost alta culoare, nu ar mai fi avut acelasi impact. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma bag si eu la germana ca tot ma chinui sa o invat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2007, 07:45 PM
Post #475

Musafir

Eu topicul l-am inceput, va astept cu ce vreti acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Marbella
post Oct 1 2007, 07:57 PM
Post #476

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Kalua (IMG:style_emoticons/default/322.gif) originalitate, iar combinatia negru alb, reusita.Ce sa mai spun, arati excelent!Eu iar am mai pus vreo 2 kg pe mine si din comoditate tot evit sa incep o dieta, cu toate ca ma atrage dieta fetelor -Montignac.Sper sa-mi adun toata vointa mea si sa incep...

+Quote Post
bubulina
post Oct 1 2007, 08:38 PM
Post #477

Musafir

Hmmm.....am vazut rochia la h&m si m-am gandit ca e aiurea. Pe tine da insa f bine, imi place totul pana la pantofi (sorrz ca repet asta). O s-o probez maine, ca dau o raita seara daca tot e liber a 2-a zi.

Am vazut si o rochie asemantorea cu a lui anjel la H&M, dar materialul era naspa si nu avea buzunare. Am probat-o si nici macar nu-mi venea bine.

+Quote Post
Cleo
post Oct 2 2007, 01:31 AM
Post #478

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

hai ca s-a inserat

kalua e categoric originala tinuta
Eu as fi pus pantofi albi, decoltati si ciorapi de culoarea piciorului.

N-am mai purtat ciorapi albi din scoala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 2 2007, 10:37 AM
Post #479

Musafir

I beg to differ. Ciorapi de culoarea piciorului eu nu mi-as pune cu rochita aia. E dintr-un material mai scortos rochita? Asa ca si apretat? Ca de aici asa pare. Mie rochita imi place f tare si iti da asa un aer tineresc tinuta aia, iti anuleaza cel putin 10 ani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 2 2007, 08:51 PM
Post #480

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mai fetelor, eu chiar am o super indignare in ceea ce priveste moda actuala: ciorapul purtat cu sanda. Nu stiu de ce dar mie personal chiar nu-mi place, mai ales daca nu e in eceeasi nuanta cu sandaua. Nu vreau sa se supere Kalua, dar cred ca mai bine ar fi mers cu ciorap de culoarea piciorului fara partea degetelor - se gasesc in magazinele de profil, tocmai pentru sandale - sau cu pantof normal. Si tinuta aia cred ca ar merge dragut si cu pantofi din-aia ca de step dar cu toc si bot alb!

+Quote Post

139 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 12:42 AM